Wirtualny spacer

Witam

Muszę odbyć wirtualną wycieczkę po budynku. Jakiś czas temu miałem test oprogramowania do wirtualnych wycieczek, które jest bardzo dobre " walkinside", ale go nie kupiliśmy.

Wirtualny spacer  po solidworks  wydaje  mi się teraz nijaki. Czy ktoś zna darmowy i legalny odpowiednik słowa " walkinside".

Dziękuję

Niech moc będzie z wami.

4 polubienia

Jak powiedziałby Yoda, ze swoim umysłem będziesz podróżować

To wszystko, to było to. Brak porady lub linku. ale to było zbyt kuszące:D

9 polubień

Witam 

Jest Autodesk Navisworks! Uwzględnia  wiele różnych systemów CAD, a nawet można przetestować interakcję między częściami z różnych CAD.

Wydaje mi się, że istnieją darmowe wersje: http://www.autodesk.fr/products/navisworks/overview

2 polubienia

Mam darmową wersję programu Navisworks (Navisworks Freedom 2016) na moim komputerze.

Nigdy nie udało mi się niczego nagrać z :( 

3 polubienia

O tak, dokładnie, Frederic, nigdy nie testowałem nagrywania! Najczęściej używamy go na żywo

1 polubienie

Witam

@coin37coin
Dziękuję za humor odpręża i dobrze robi głowie :)

@Aurélien Piątki 

@Frédéric

Dzięki za wskazówkę, będę patrzeć i informować Cię na bieżąco.

Niech moc będzie z wami.

3 polubienia

Witam

Spojrzałem, ale wydaje się, że nie bierze pod uwagę solidworks.

Czy ktoś może mi pomóc :(

Nic jeszcze nie znalazłem, szukam.

Dziękuję

Witam @OBI_WAN

W programie Navisworks Simulate lub Manage można tworzyć wirtualne wycieczki i eksportować je jako *.avi

2 polubienia

Mam nadzieję, że to była wizyta w piramidach , którą @OBI_WAN chciałam zrobić, bo takie odkopywanie to archeologia! :grin:

Żarty na bok, dziękuję za te wyjaśnienia @Rems51 :wink:

4 polubienia

Klipy wideo Bing

Witam;

Nie jest to wirtualny spacer (i nie jest to też to, czego szukałam...), ale zawsze dobrze jest wiedzieć...

Pozdrowienia.

1 polubienie

I erysunki za pomocą gogli VR

3 polubienia

Przetestowałem, że nie jest super

2016 Nadal miałem włosy lol.
@Rems51 dzięki za wskazówkę, którą na razie robię więcej, ale nadal dobrze wiedzieć
Niech moc będzie z tobą

1 polubienie

Dzięki sztucznej inteligencji mogliśmy odbyć wirtualną wycieczkę po tym, jacy byliśmy jeszcze w tych odległych czasach.

2 polubienia

Lepiej tanio, nie szalenie niż drogo i jeszcze nie uff.

2 polubienia

Witaj @OBI_WAN !

Po szybkim wyszukiwaniu znalazłem ten film, który powinien Cię zainteresować: https://www.youtube.com/watch?v=FAivJqOSIGs

zasada polega na zaimportowaniu modelu 3D do UNITY i wygenerowaniu, za pomocą UNITY, przestrzeni, którą można wykorzystać w VR.
Uważam, że jest to metoda, którą niektórzy ludzie stosują w naszym kraju.

W poszukiwaniach życzę powodzenia.
Odkryć, których dokonasz.
i staniesz się mistrzem

1 polubienie

potrzebujesz wersji symulowanej lub zarządzanej

Blender może być