Witam
Muszę odbyć wirtualną wycieczkę po budynku. Jakiś czas temu miałem test oprogramowania do wirtualnych wycieczek, które jest bardzo dobre " walkinside", ale go nie kupiliśmy.
Wirtualny spacer po solidworks wydaje mi się teraz nijaki. Czy ktoś zna darmowy i legalny odpowiednik słowa " walkinside".
Dziękuję
Niech moc będzie z wami.
4 polubienia
Jak powiedziałby Yoda, ze swoim umysłem będziesz podróżować
To wszystko, to było to. Brak porady lub linku. ale to było zbyt kuszące:D
9 polubień
Witam
Jest Autodesk Navisworks! Uwzględnia wiele różnych systemów CAD, a nawet można przetestować interakcję między częściami z różnych CAD.
Wydaje mi się, że istnieją darmowe wersje: http://www.autodesk.fr/products/navisworks/overview
2 polubienia
Mam darmową wersję programu Navisworks (Navisworks Freedom 2016) na moim komputerze.
Nigdy nie udało mi się niczego nagrać z :(
3 polubienia
O tak, dokładnie, Frederic, nigdy nie testowałem nagrywania! Najczęściej używamy go na żywo
1 polubienie
Witam
@coin37coin Dziękuję za humor odpręża i dobrze robi głowie :)
@Aurélien Piątki
@Frédéric
Dzięki za wskazówkę, będę patrzeć i informować Cię na bieżąco.
Niech moc będzie z wami.
3 polubienia
Witam
Spojrzałem, ale wydaje się, że nie bierze pod uwagę solidworks.
Czy ktoś może mi pomóc :(
Nic jeszcze nie znalazłem, szukam.
Dziękuję
Rems51
9 Grudzień 2024 08:33
9
Witam @OBI_WAN
W programie Navisworks Simulate lub Manage można tworzyć wirtualne wycieczki i eksportować je jako *.avi
2 polubienia
Sylk
9 Grudzień 2024 12:11
10
Mam nadzieję, że to była wizyta w piramidach , którą @OBI_WAN chciałam zrobić, bo takie odkopywanie to archeologia!
Żarty na bok, dziękuję za te wyjaśnienia @Rems51
4 polubienia
Witam;
Nie jest to wirtualny spacer (i nie jest to też to, czego szukałam...), ale zawsze dobrze jest wiedzieć...
Pozdrowienia.
1 polubienie
I erysunki za pomocą gogli VR
3 polubienia
Przetestowałem, że nie jest super
2016 Nadal miałem włosy lol.
@Rems51 dzięki za wskazówkę, którą na razie robię więcej, ale nadal dobrze wiedzieć Niech moc będzie z tobą
1 polubienie
Sylk
10 Grudzień 2024 09:38
16
Dzięki sztucznej inteligencji mogliśmy odbyć wirtualną wycieczkę po tym, jacy byliśmy jeszcze w tych odległych czasach.
2 polubienia
Lepiej tanio, nie szalenie niż drogo i jeszcze nie uff.
2 polubienia
Witaj @OBI_WAN !
Po szybkim wyszukiwaniu znalazłem ten film, który powinien Cię zainteresować: https://www.youtube.com/watch?v=FAivJqOSIGs
zasada polega na zaimportowaniu modelu 3D do UNITY i wygenerowaniu, za pomocą UNITY, przestrzeni, którą można wykorzystać w VR. Uważam, że jest to metoda, którą niektórzy ludzie stosują w naszym kraju.
W poszukiwaniach życzę powodzenia. Odkryć, których dokonasz. i staniesz się mistrzem
1 polubienie
Rems51
2 Kwiecień 2025 13:47
19
potrzebujesz wersji symulowanej lub zarządzanej