W opcjach nagrywania możesz wybrać liczbę klatek na sekundę (domyślnie 7,5). Wydaje mi się, że jeśli nagrywasz z prędkością 7,5 klatki na sekundę, twój odtwarzacz odtworzy to z prędkością 24 klatek / s, więc wideo jest 3 razy szybsze.
Możesz także dostosować szybkość odtwarzania, aby przyspieszyć lub zmniejszyć szybkość animacji.
Te dwa parametry musiałyby zostać sprawdzone, a obliczenia ponownie wykonane.
Nie wiem, czy twój problem wynika z kodeka, ale spróbuj zainstalować i używać dołączonych kodeków, które dla mnie mają dobry stosunek jakości do rozmiaru obrazu.
W przypadku swojego problemu wyślij mi zrzut ekranu paska animacji pod oknem graficznym, jeśli możesz, chciałbym lepiej zrozumieć.
Rzeczywiście, jest to wada tego kodeka, na przykład musisz zrezygnować z rozdzielczości 1700/400.
Jeśli dobrze rozumiem, w porównaniu z Twoim zrzutem ekranu, nie stworzyłeś animacji, w rzeczywistości nagrywasz manipulacje wykonane ręcznie w SolidWorks?
Może .PL rację, może to kodek jest winny, spróbuj zmienić rozdzielczość nagrywania za pomocą mojego kodeka.
Ok, szczerze mówiąc, jak .PL mówi, nie jestem przyzwyczajony do używania takiej animacji, ale wypróbowałem to na moim komputerze, a czas trwania filmu dobrze odpowiada czasowi mojego nagrania