Nie mogę wymyślić, jak przywrócić tę funkcję, która jest mi absolutnie niezbędna na co dzień. Czy ktoś ma rozwiązanie? Jeszcze kilka dni temu działało to bardzo dobrze. Z góry dziękuję
Byłem w wersji 2023, którą odinstalowałem wczoraj, myślę, że rozwiążę problem i przełączę się na 2024, ale nic to nie dało. Próbowałem już naprawy oprogramowania
Próbowałem z tymi rozwiązaniami, ale to nie działa. Nie udało mi się wykonać tych kroków za pomocą wiersza polecenia. Mam komunikat o błędzie i nie wiem, czy postąpiłem słusznie.
… Hmm! będziesz musiał popracować nad pojęciem " Przechwytywanie ekranu "...
W przypadku eksportu kluczy rejestru chodzi o posiadanie kopii zapasowych na wszelki wypadek, wystarczy wyeksportować je do katalogu, w którym będzie można łatwo znaleźć (moje dokumenty?)
Aby odblokować moduł DLL (wymieniony w komunikacie o błędzie) w eksporterze systemu Windows, kliknij prawym przyciskiem myszy dany plik, a następnie: Odblokuj (przykład)
Tak, przepraszam, musiałem zrobić zdjęcie, przechwytywanie nie działało w wierszu polecenia i rejestrach. Upuściłem więc klucze rejestru i moduły DLL. Mój problem pochodzi z systemu Windows, ale lub ??? Dziś rano dokonałem odkrycia. W rzeczywistości kopie zapasowe moich dokumentów, w których przechowywane są wszystkie moje pliki, są tworzone w usłudze OneDrive, a także mam kopię zapasową na zewnętrznym dysku twardym. Niezależnie od tego, czy jest to Eksplorator plików systemu Windows, czy oprogramowanie, po wybraniu pliku z zewnętrznego dysku twardego mam wizualizację.