Tworzenie widoku w widoku wideo

Czy można umieścić widoki na pasku animacji, aby utworzyć wideo?

Czy możesz wyjaśnić, nie zrozumiałem :-)

Cofa się daleko od pamięci, po prostu przeciągnij i upuść. 

1 polubienie

Nie, utworzyłem swoje widoki w "trybie widoku", myślę, że mogę je przeciągnąć do trybu wideo, ale to ich nie zajmuje!

Czy możemy je nawrócić?

Nie, utworzyłem swoje widoki w "trybie widoku", myślałem, że mogę je przeciągnąć do "trybu wideo", ale to ich nie zajmuje! Gdy tylko przełączę się na tryb wideo i kliknę widok, wraca on do trybu wyświetlania! 

Czy można je nawrócić?

Widoki utworzone w widoku widoku są przechowywane na banerze po lewej stronie.

Nawet bez tworzenia animacji są one już grywalne (morfing).

W odtwarzaczu lub exe znajdują się przed przyciskami wideo, przyciskami kamery, widoki są odtwarzane w kolejności z opóźnieniem między nimi.

Jeśli przeciągniesz widoki na dolną oś czasu, aby utworzyć animację, to działa, czy możesz zrobić zrzut ekranu z komponowania?

Edycja: jeśli klikniesz na widok w prawym banerze podczas animacji, faktycznie wrócisz do trybu widoku. (normalny).

1 polubienie

Rzeczywiście, widoki są odtwarzane w kolejności, ale mam widoki do dokumentu papierowego, więc nie chcę ich wszystkich używać. Bardzo chciałbym zrobić animację.

Oto zrzut ekranu. Kiedy próbuję przeciągnąć widok na osi czasu, pojawia się ikona zabronionego!

Oś czasu ma wartość 0, próbuje ją przesunąć i przeciągnąć widok.

Raz użyłem tej metody bardzo rzadko na serię. (może utworzyć indeks)

Próbuję sprawdzić, czy nadal mam dostęp do 3DVIAComposer.

1 polubienie

Wszystkie części zespołu muszą być widoczne podczas filmu, miałem części niezaznaczone! Jeśli to pomoże.

1 polubienie