Chciałbym wiedzieć, czy możemy zmienić kolor widoku przekroju, który jest w błędzie zgodnie z poniższym komunikatem, ponieważ mój widok przekroju jest cały czerwony z powodu tego komunikatu i próbowałem rozwiązać uszkodzony komponent, ale nie udało mi się.
Często wynika to z faktu, że SW nie lubi we wszystkich przekrojach, których płaszczyzna jest styczna do walca/kuli, co generuje elementy o co najmniej jednym z wymiarów zerowych.
W przeciwnym razie system D, zrób konfigurację z wytłoczeniem z 3D (nie jest świetny, ale może być problematyczny). +1 Pascal, lepiej rozwiązać problem, może się to skomplikować w przyszłości, jeśli zostanie wymyślone.
Przed jedzeniem edytuję moją część, która popełnia błąd i edytuję jedną z moich funkcji, ponieważ wiem, że czasami może to być błąd, uruchomię to przed jedzeniem w ten sposób, będę miał czas na odbudowę i będę Cię informował, jeśli znowu zadziała.
Aby uniknąć niepotrzebnych przebudów, obniż pasek bloków, który jest dostępny od 2012 roku, a aby go aktywować, po prostu przejdź do opcji systemowych i aktywuj pasek bloków, a następnie obniż go do ostatniej funkcji w drzewie tworzenia...
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi, wszystko wróciło do normy, to rzeczywiście był błąd.
@ac Cobra: Ten pasek blokujący nie jest dla mnie przydatny w moim przypadku, ponieważ jest to moja ostatnia funkcja, którą jest powtórzenie, które jest ciężkie w rekonstrukcji.
@a.leblanc: tak, dziękuję, tego właśnie używam i możemy nawet przełączyć się na złożony tryb montażu
@pascal: błąd powodował u mnie błąd w widoku przekroju, który był związany ze złożonością mojej części arkusza blachy i wiem, że edytując niektóre funkcje części, która jest częścią zespołu, można rozwiązać ten błąd widoku przekroju.
Przed jedzeniem edytuję moją część, która popełnia błąd i edytuję jedną z moich funkcji, ponieważ wiem, że czasami może to być błąd, uruchomię to przed jedzeniem w ten sposób, będę miał czas na odbudowę i będę Cię informował, jeśli znowu zadziała.