Workgroup PDM, jak zmienić stan cyklu życia części?

Witam

Mam problem w skarbcu PDM Worgroup.

Nie mogę wrócić do wcześniejszej wersji sztuki.

Przykład: Mam część w skrzyni, która jest w wersji .03, chcę wrócić do wersji .02, ale otrzymuję ten komunikat o błędzie:

Zupełnie tego nie rozumiem.

Jestem administratorem tego skarbca, więc mam dostęp do właściwości, ale nie znalazłem niczego rozstrzygającego...

Z góry dziękuję.

Cześć Simon,

Czy opcja w VaultAdmin, na poziomie cyklu życia, nie zostanie sprawdzona dla jednego z cykli życia?

PS: musisz wybrać każdy cykl życia, aby przejrzeć opcję dla każdego z nich

Mick

Nie, odznaczyłem tę opcję.

Wybrałem różne cykle życia, ale to pole najwyraźniej też nie jest zaznaczone.

Oto, co mam w oknie skarbca administratora:

Ok, więc czy wersja, którą chcesz przywrócić, jest zgodna ze stanem cyklu życia pliku?

Pozwól, że wyjaśnię:

Na zrzucie ekranu widzimy, że w cyklu życia tworzenia dozwolone są tylko poprawki wtórne, jeśli na przykład jesteś w tym stanie cyklu życia i chcesz przywrócić dokument w jednej z podstawowych wersji, nie będziesz w stanie.

Mick

W rzeczywistości moja część jest w wersji .03, więc a priori nie jest kompatybilna, prawda?

Następnie zaznaczyłem podstawową i trzeciorzędną (oprócz średniej), ale nic nie pomogło.

Czy to oznacza, że część w wersji 4 nie może już wrócić do wcześniejszej wersji?

Przyznam, że trudno mi to zrozumieć... Tak skomplikowany jest ten pień.

Czy możesz zrobić mi zrzut ekranu swojej zakładki: Wersje?

Proszę bardzo:

W takim przypadku może być konieczna próba zmiany cyklu rozwojowego, a następnie przywrócenie poprawki