Pomoc w realizacji projektu na solidworks (płatna)

Cze wszystkim

Mam projekt, który chcę wykonać na Solidworks, jestem początkującym w tym oprogramowaniu.

Przede wszystkim szukam kogoś, kto pomoże mi na solidworks przy realizacji projektu, za opłatą, a następnie za drugim razem będę szkolił się na solidworks również za wynagrodzeniem i twarzą w twarz przez cały ten projekt, wiedząc, że mieszkam w Lozannie w Szwajcarii, mogę się przemieszczać.

Jeśli pojawią się jakieś pytania, chętnie na nie odpowiem.

Pozdrawiam
Carla

Witam

Po prawej stronie okna w Solidworks znajdują się bardzo fajne samouczki, które umożliwiają zapoznanie się z różnymi modułami posiadanymi przez Solidworks.

5 polubień

" Tutus " @ac_cobra_427 ? Jak mój 1. pies? :rofl: :rofl: :rofl:

4 polubienia

Jest oryginalny jako imię psa AC COBRA :rofl:

2 polubienia

:fearful::fearful::fearful: cholerny korektor
image

1 polubienie

Ma to na celu stworzenie małych tancerzy i manewrowanie między różnymi napotkanymi problemami^^

4 polubienia

Witam

Twoje pytanie przypomina mi tę dyskusję: HEIG-VD.

Jesteś w tej szkole?
Jestem zaskoczony takim podejściem, jako student, celem jest, abyś uczył się poprzez odkrywanie, eksplorację.

Niemniej jednak uspokajam Cię, szkice na papierze, szkice 3D, przedstaw je nam, a chętnie Ci odpowiemy (to zmieni nas od dyskusji na temat błędów).

4 polubienia

To, co bardziej do mnie przemawia, to historia wynagrodzeń, oczywiście pewnie są wśród nas tacy, którzy pracują na własny rachunek, ale podejście jest nadal trochę dziwne.

4 polubienia

Oferowanie zapłaty za spędzony czas jest formą uznania, zwłaszcza, że jest to pewna ilość czasu do spędzenia.
Dziwi mnie to, że są to studenci, ludzie, którzy na ogół nie dysponują pokaźnymi budżetami.

1 polubienie