na dole: część MS, wstawiony element biblioteczny "Fixation CdC"
na górze : poseł do Parlamentu Europejskiego i nomenklatura, która jest pusta.... I właśnie tam chciałbym, aby był wstępnie wypełniony...
Wstawiona część odpowiada częściom znajdującym się w magazynie, które są przyspawane do części MS (np. zawias spawalniczy, zamek, standardowy uchwyt akcesoriów itp.).
Ale podczas pisania mówię sobie, że funkcja biblioteczna tylko importuje funkcje. Jednak właściwości MS są połączone z polem. I nie wstawiamy ciała, tylko funkcje.
Nie jestem więc w stanie dotrzeć tam "automatycznie"
O tak, jestem na SW2015 x64 SP4.0
EDIT: Z funkcją Insert part byłaby nadzieja, ale:
- zawsze jest jakiś link, więc po pewnym czasie jest bardzo ciężki
- właściwości MS brył wstawianej części nie są uwzględniane w części MS, która służyła jako podpora
- wdrożenie jest znacznie bardziej pracochłonne
=> więc zaleta dla funkcji śliniaka (a dodatkowo masz prawo do konfiguracji lub modyfikacji niektórych wymiarów)
Dlaczego nie przynieść części bezpośrednio z powrotem do pokoju??? To działa, a Ty i Ty zachowujesz właściwości... Zobacz PJ (co zrobiłem dla innego pytania)
Więc to normalne, ponieważ twoja funkcja nie jest ciałem, więc w nomenklaturze nie może się pojawić. To tylko funkcje odejmowania, ekstruzji itp..... które są integralną częścią Twojego pokoju. Wyraźnie widać 2 sztuki, ale dla sw jest to 1.
Edytuj, jak mówi @ac cobra 427 aby zobaczyć to w swojej nomenklaturze zrób zgromadzenie.
Jeśli deweloper oprogramowania się tutaj przeciąga, lub jeśli Axemble zgłasza prośby o ulepszenia: Konieczne byłyby biblioteki treści (z właściwościami MS) na tej samej zasadzie co LFP (niektóre parametry do zmiany i użycie konfiguracji) oraz możliwość zerwania połączenia z biblioteką.
Witam, przepraszam, ale nie zgadzam się z twoją najlepszą odpowiedzią.
Rzeczywiście, jeśli ktoś ma takie same troski jak ty, pewnego dnia nie będzie w lepszej sytuacji. Nie ma ani głowy, ani ogona. Postaraj się, aby następnym razem było to jaśniejsze.
Tak więc MY sprawiliśmy, że kilka pięknych refleksji dojrzało ;-)
No tak, kiedy klikniesz Nie wiem, który przycisk dać odpowiedź, wstawia post, który przesuwa wszystko poniżej, więc 4 staje się 5 itd.
Wtedy nie można było zmienić odpowiedzi, więc... Bez komentarza.
Przepraszam wszystkich, ale trudno mi było przypisać najlepszą odpowiedź jednej z Waszych odpowiedzi, przeczytajcie ją obiektywnie: zawiera propozycje, które częściowo odpowiedziały na postawiony problem.
I wreszcie, nie mam idealnej odpowiedzi. W zależności od potrzeb każdej osoby użyje tej lub innej metody. To od niego zależy, czy dokona wyboru, poprzedni 4. post (obecnie 5. post) wskazał zalety i wady każdej z metod, a czytelnik będzie musiał dokonać świadomego wyboru.
Nie chcę wdawać się w kontrowersje, ale myślę, że jasno powiedziałem, że nie jest to możliwe, ponieważ twoją funkcją nie jest ciało. Przepraszam ale @G @gt22 i @ac cobra 427 mają rację.
Nie ma @rv69 urazy i do zobaczenia wkrótce na lynkoa.