Witam
Zrezygnowałem z Autodesk Inventor, ponieważ konserwacja stała się obowiązkowa, a ponadto w przypadku braku konserwacji nie można już korzystać z oprogramowania (zablokowane).
Ten model przyjęty przez Autodesk (Microsoft itp.) stał się regułą dla wszystkich wydawców, którzy chcą mieć powtarzające się przychody.
Rzeczywiście, sprzedaż licencji, która będzie używana przez 5 lub 10 lat bez konserwacji, nie jest opłacalna (stąd zniknięcie VAR na 10 lat).
Znasz Maclane'a, jeśli Solidworks jest całkowicie w sieci, nie masz innego wyjścia, jak tylko go przyjąć lub zachować obecne rozwiązanie (oprogramowanie na swojej stacji roboczej), ale z dużym ryzykiem deficytu technologicznego, ponieważ Windows wciąż się rozwija, stare wersje nie są już utrzymywane i jeśli nie zachowasz swojej starej maszyny to stary system operacyjny i stary program i pal świece do świętej Rity patronki spraw desperacki nie jest w 100% pełny Kiff.
Nawiasem mówiąc , handlowcy, których nigdy nie widziałem, nigdy nie zaproponowali mi pokazu w języku francuskim 3D EXPERIENCE SOLIDWORKS, a tym bardziej warunków finansowych, ani warunków migracji istniejących modeli, ani niezbędnej krzywej uczenia się, ani szkolenia w zakresie nowych interfejsów, ani niezbędnej adaptacji sieci (mam światłowód), ani gwarancje cyberbezpieczeństwa (gdy widzimy, że bardzo duże grupy komputerowe są hakowane, przełknij), ani gwarancja, że NSA nie udostępni wszystkich naszych modeli, ani..., ani (proszę uzupełnić brakujące, a następnie policzyć liczbę Ni).
Uwaga: Miałem doświadczenie w 3D przez rok i cóż, jest to niezrozumiałe, ponieważ wszystko jest w większości dostępne podczas pracy zespołowej w wielu lokalizacjach, ale nie ma żadnych informacji na temat Solidworks Cloud.
Mówiąc między nami, jeśli będą cię traktować tak jak ja, migracja nie będzie dla nich łatwa.
Jeśli nie należysz do dużej grupy lub firmy z kilkunastoma stacjami, to się nie liczysz.
Kto ma konkretne, zróżnicowane i stałe doświadczenie w 3D EXPERIENCE SOLIDWORKS.
Kto może powiedzieć więcej niż to, co znajduje się na stronie DassautSys
Chociaż mnie samego uderza planowe postarzanie, cóż, to nie dlatego, że jedną nogą jestem w grobie, nie będę się martwić o to, kto nadepnie na mnie drugą nogą.
Pozdrowienia