Komponent w stanie odzyskiwania: jak go znaleźć?

Witam
Muszę przenieść zestaw A do innego zestawu B. Ale podczas przenoszenia SW informuje mnie, że zespół A jest w stanie odzyskiwania i dlatego nie można go przenieść. Jak znaleźć część, która jest przywracana?
Utworzyłem nowy zespół i otworzyłem każdy podzespół makra, a następnie wstawiłem komponenty do mojego nowego zespołu, aż zidentyfikowałem wadliwy podzespół, który nie pojawił się na liście części do wstawienia.
Problem w tym, że powtórzyłem tę manipulację rozkładając wadliwy montaż makr i tam... Wszystko pojawia się, zgodne, na liście wstawiania komponentów! Wąchać!
Nie wiem, jak znaleźć utwór, który był źle nagrany.

Czy masz trop?
Dziękuję
Miłego dnia
Pozdrowienia
Marc

Oto odpowiedź, której udzieliłem w tym temacie:
Spójrz na ten link i odpowiedź, której udzieliłem:

Odpowiedź:
Po otwarciu zespołu, jeśli część jest w stanie przeróbki, powinien zostać wyświetlony komunikat ostrzegawczy:

Jeśli tak nie jest, przechodzisz do Narzędzia, opcje, Komunikat/Błędy/Ostrzeżenie i odznaczasz ten, który wygląda jak przechwytywanie.

Ten komunikat ostrzegawczy jest jednym z niewielu, który jest naprawdę przydatny, ponieważ pozwala zidentyfikować pasek i obniżyć go (naciskając tak)

Możesz też zapoznać się z makrem @fifounet44 w tym temacie:

Gdy tylko makro znajdzie część w stanie odzyskiwania, obniża ją na dno. (Z drugiej strony nie podaje nazwy części, której to dotyczy, ani nie zawiera wniosku o walidację).

5 polubień