Znaleziono rozwiązanie!! Z drugiej strony, => po prostu brakuje dźwięku
Z małym 8-bitowym dźwiękiem Game over
Uwielbiam brać +1up, aby stracić go w tym procesie.
Przede wszystkim nie przełączaj się na exp 3D, mamy go i żałujemy tego od 1 dnia. Zasadniczo Dassault majstruje, aby połączyć 2 rzeczy, które pierwotnie nie miały ze sobą współpracować. W rezultacie cały czas się zawiesza, nie wspominając o problemach z tworzeniem kopii zapasowych. SW to świetny produkt, SW + 3Dexp ma Cię zniesmaczyć. Jedynym sposobem, aby uniknąć problemów z 3Dexp, jest nie używanie go.
Jeśli potrzebujesz PDM, PDM Works doskonale radzi sobie z tym zadaniem, ale jest bardzo drogi. Tyle tylko, że chcieliby to zatrzymać najwyraźniej na korzyść 3Dexp.
Widzę, że Visiativ reklamuje SolidWorks PDM. Nie wiem, czy to to samo.
Dziękuję @pierre.edouard nawet jeśli wcale nie chcę tam przyjeżdżać, wygląda na to, że kolejne sprzedane licencje, czy nam się to podoba, czy nie, będą w nią wyposażone.
W każdym razie dziękujemy za opinie, nawet jeśli nie tak nam to sprzedano w temacie temu poświęconym! Jestem prawie zaskoczony...
Link do tematu, jeśli kiedykolwiek będziesz chciał złożyć świadectwo o swoim doświadczeniu:
Witam;
[Tryb limitu nie na temat: WŁ.]
Dlaczego nie dziwią mnie tego typu opinie, przepraszam, od 3DExperience...
Potrzebowalibyśmy zrzutu ekranu z ich awarią "chmury"... To do zbierania @OBI_WAN ... i mój też.
[Tryb limitu nie na temat: WYŁ.]
Pozdrowienia.
FYI: mamy PDM Enterprise.
Ogólnie działa dobrze nawet w wielu lokalizacjach (USA/Francja), ale z konieczności jest długi, gdy pracujesz na podstawie 8000 km. Z drugiej strony mieliśmy dedykowaną linię internetową.
Możliwe, że twoje problemy są związane z jakością twojego połączenia internetowego (ale kodowanie rzeczy ze stopami jest również wysoce prawdopodobne...).
Nigdy nie skusiłem się na te cudowne i "destrukcyjne" rozwiązania, dopóki pozostają bakcyle codzienności (próba krzywych parametrycznych 3D działa, ale tylko niepotrzebne komplikacje). A potem te rzeczy, które idą nie wiadomo dokąd; Wolę lokalny, który działa nawet wtedy, gdy na zewnątrz jest zła pogoda, a druty tańczą na słupach. Myślałem, że jestem zakurzonym starcem. Uspokajasz mnie.
Witam
Zgadnij, co mi się właśnie przydarzyło???
Witaj @OBI_WAN , przykro mi widzieć Twoje wiadomości... Czy powiedziałeś już o tym naszemu wsparciu technicznemu? Czasami radzą, aby odinstalować oprogramowanie i zainstalować je ponownie...
cc @Coralie,
Biorąc pod uwagę różne przesłania zawarte w tym poście, wydaje się, że niestety nie jestem w tym przypadku jedyny.
Celem tego postu jest właśnie to, aby każda osoba z tym wypadkiem opublikowała wiadomość w celu ilościowego określenia zjawiska.
Zobaczymy, co powie SW2023.
Niech moc będzie z wami.
Witam @OBI_WAN ,
Czy próbowałeś posprzątać tymczasowe okna,
Bo z mojej strony wcześniej miałem wiadomości i awarie,
i od tego czasu co wieczór tymczasowo sprzątam okna,
i od tego czasu nie ma już awarii
Powiedz mi, czy to zadziałało również dla Ciebie
Centor
Witaj centor,
Czy robisz to za pomocą RX czy innych?
Dziękuję za wyjaśnienia, za to zaostrzenie.
@+.
Witam @A_R ,
Nie, używam czyszczenia bezpośrednio, przechodząc do dysku C,
Właściwość prawego przycisku, a następnie w oknie " Oczyszczanie dysku "
Następnie wybieram: Pliki tymczasowe, Plik optymalizacji dostarczania
osobiście czyszczenia RX nigdy nie testowałem :x
Zajmę się tym, ale ponieważ co noc wyłączam komputer, to czyszczenie musi odbywać się automatycznie???
Ok, dziękuję Centor !!
Rx nie jest taki zły... Jeśli nie, używasz "BleachBit", ale uważaj z jego konfiguracją, ponieważ czyści wiele rzeczy, to bądź ostrożny. A potem po tym wszystkim używam "czyszczenia dysku".
Jeszcze raz dziękuję za informację.
@+
AR.
@OBI_WAN ,
Odpowiadam na twoje pytanie, ale zapewniam cię, że nie jesteś jedynym, który w to wierzy
Ale nie, system Windows nie czyści automatycznie swojego tymczasowego
Wszystkie okna, które miałem od 95 do 11, żadne nie robi tego automatycznie
Okna tymczasowe, to jak pobieranie aktualizacji, ich pobieranie, przechowywanie i ciche czekanie, aż zostaną usunięte, miałem ujęcie, w którym miałem 4 GB używane przez stare aktualizacje i stare tymczasowe ... czerwona tarcza, nie rozumiejąc dlaczego
Witam
To tak jak z antybiotykami, to nie jest automatyczne
Zobacz tutaj: https://www.malekal.com/comment-nettoyer-automatiquement-windows-demarrage-arret/
Ostatnio miałem SW, który zawiesił moduł Windows frameworka .Net po jego aktualizacji. Aktualizacja odinstalowana natychmiast! Czekam na wieści (kilka dni później) i od tego czasu jest dobrze...
Powodzenia.