Ranting

Zespół Bjr,
To nie jest temat, ale tylko tyrada.
Jestem naprawdę zmęczony tym oknem, zmarnowane godziny są nie do zniesienia.

16 polubień

Witaj OBI_WAN,

Tak samo myślę, że to dla wszystkich, że ten problem się powtarza, przedwcześnie i naprawdę nie do zniesienia, ...

Powodzenia, niech moc będzie z wami!! Z drugiej strony, :mechanical_arm: :muscle:

@+.

AR.

3 polubienia

Zgadzam się i "NIE JESTEM SZCZĘŚLIWY" też...
Zwłaszcza, że ich system "Automatic Save" jest tak czasochłonny, że my też z niego nie korzystamy.
:nauseated_face::face_vomiting: :sneezing_face:
Wyobrażam sobie, że powiedziałeś sobie: "Cóż, zrobię tę ostatnią operację, a potem uratuję... oraz PAF!
Współczuję.

3 polubienia

Legenda głosi, że z 3Dexperience to okno by umarło!
Legendy są piękne!
A tymczasem odwagi dla ciebie.

3 polubienia

Jak zgadłeś :rofl:

1 polubienie

Zaczęliśmy przyglądać się doświadczeniu 3D, ale zrezygnowaliśmy.
zbyt mgliste i naprawdę bardzo drogie.

1 polubienie

Słynny automatyczny system zapisywania, który zawiesza oprogramowanie podczas zapisywania? Oczywiście często jest lepiej bez .

3 polubienia

@froussel albo to sprawia, że opóźniasz komputer przez 5 minut, kiedy nie powinieneś, a czasem dodatkowo ulega awarii za tę samą cenę. :hot_face:
Jak wszyscy inni dezaktywowani na długi czas...

3 polubienia

hooo cholera, mam taki sam w domu :crazy_face:

Tak samo, dawno nie wyłączyłem automatycznego zapisywania (w rzeczywistości od 2009 roku ^^)
Czasami zawiesza się, gdy usuniesz tak zwaną inteligentną część, a nawet tylko wtedy, gdy chcesz zapisać, to tak, jakby SW czytał w myślach... dziwne^^ gdzie to jest fakt, że mamy 8 zmysł, który ci mówi, że nadszedł czas, aby zapisać, zamknąć SW, a następnie ponownie otworzyć... Ale problem z ósmym zmysłem polega na tym, że jest to pociąg z tyłu, w przeciwieństwie do szóstego.

Drużyna nie jest zadowolona ON.

2 polubienia

Niestety widzę, że wszyscy mamy ten sam problem, to prawie uspokajające :rofl:.
To, co mnie śmieszy, to to, że wszyscy mamy to samo uczucie w momencie, gdy się wywala, to uczucie "ale jak on się domyślił, że chciałem zaraz potem oszczędzać"
Chciałem popchnąć to dalej, dodając muzykę Mario (gdy przegrywasz) w momencie, gdy pojawia się :rofl: :rofl: wyskakujące okienko z zieloną linią :rofl:
Zamierzam złożyć prośbę o ulepszenie, aby dodać, że :rofl: :rofl: przynajmniej byłoby to zabawne :wink:

Failure

3 polubienia

Znaleziono rozwiązanie!! Z drugiej strony, :rofl: => po prostu brakuje dźwięku :headphones: :laughing:

Z małym 8-bitowym dźwiękiem Game over

Uwielbiam brać +1up, aby stracić go w tym procesie. :rofl:

1 polubienie

Przede wszystkim nie przełączaj się na exp 3D, mamy go i żałujemy tego od 1 dnia. Zasadniczo Dassault majstruje, aby połączyć 2 rzeczy, które pierwotnie nie miały ze sobą współpracować. W rezultacie cały czas się zawiesza, nie wspominając o problemach z tworzeniem kopii zapasowych. SW to świetny produkt, SW + 3Dexp ma Cię zniesmaczyć. Jedynym sposobem, aby uniknąć problemów z 3Dexp, jest nie używanie go.

Jeśli potrzebujesz PDM, PDM Works doskonale radzi sobie z tym zadaniem, ale jest bardzo drogi. Tyle tylko, że chcieliby to zatrzymać najwyraźniej na korzyść 3Dexp.
Widzę, że Visiativ reklamuje SolidWorks PDM. Nie wiem, czy to to samo.

1 polubienie

Dziękuję @pierre.edouard nawet jeśli wcale nie chcę tam przyjeżdżać, wygląda na to, że kolejne sprzedane licencje, czy nam się to podoba, czy nie, będą w nią wyposażone.
W każdym razie dziękujemy za opinie, nawet jeśli nie tak nam to sprzedano w temacie temu poświęconym! Jestem prawie zaskoczony... :rofl:
Link do tematu, jeśli kiedykolwiek będziesz chciał złożyć świadectwo o swoim doświadczeniu:

3 polubienia

Witam;

[Tryb limitu nie na temat: WŁ.]
Dlaczego nie dziwią mnie tego typu opinie, przepraszam, od 3DExperience...
Potrzebowalibyśmy zrzutu ekranu z ich awarią "chmury"... To do zbierania @OBI_WAN :yum: ... i mój też.
[Tryb limitu nie na temat: WYŁ.]

Pozdrowienia.

3 polubienia

FYI: mamy PDM Enterprise.
Ogólnie działa dobrze nawet w wielu lokalizacjach (USA/Francja), ale z konieczności jest długi, gdy pracujesz na podstawie 8000 km. Z drugiej strony mieliśmy dedykowaną linię internetową.
Możliwe, że twoje problemy są związane z jakością twojego połączenia internetowego (ale kodowanie rzeczy ze stopami jest również wysoce prawdopodobne...).

3 polubienia

Nigdy nie skusiłem się na te cudowne i "destrukcyjne" rozwiązania, dopóki pozostają bakcyle codzienności (próba krzywych parametrycznych 3D działa, ale tylko niepotrzebne komplikacje). A potem te rzeczy, które idą nie wiadomo dokąd; Wolę lokalny, który działa nawet wtedy, gdy na zewnątrz jest zła pogoda, a druty tańczą na słupach. Myślałem, że jestem zakurzonym starcem. Uspokajasz mnie.

4 polubienia

Witam
Zgadnij, co mi się właśnie przydarzyło???
image