Czy można tworzyć konfiguracje z tekstem? pozwól, że wyjaśnię, mam dużą serię części do wykonania w DL i za każdym razem różnica między każdą częścią to cyfra lub litera, zwykle robię to za pomocą oprogramowania 2D, ale dziś nie mogę odczytać czcionki za pomocą mojego oprogramowania 2D, z drugiej strony z SW mogę to zrobić bez problemu, ale teraz chciałbym zaoszczędzić jak najwięcej czasu na tworzenie moich tablic rejestracyjnych! Myślałem o stworzeniu rodzin części lub konfiguracji, ale w końcu to, co muszę modyfikować między każdą częścią, to szkic tekstu, a nie funkcja!
Ktoś może mieć napiwek? Mam około 300 płyt do zrobienia, w przeciwnym razie wyeksportuję tekst z SW do mojego 2D i zrobię trochę śledzenia/cięcia/spawania, jak mówią w moim domu
Zapewniam, że wyszukiwanie strony nie jest świetne, a nawet zerowe w ch... Przeszedłem przez wyszukiwarkę jak zwykle, aby wyszukać jakiś temat. ze słowami kluczowymi "Konfiguracja tekstu Mycad"
Rzeczywiście, z tym powinienem być w stanie znaleźć sztuczkę, oddzielając moje teksty, wyjeżdżam na weekend, ale od poniedziałku powiem Ci, czy jest to dla mnie w porządku