Chciałbym wiedzieć, jaka jest konkretna różnica między klasyczną częścią a komponentem Toolbox.
Zadaję to pytanie, ponieważ wziąłem śrubkę z Toolboxa, którą "zapisałem jako" nową nazwę w folderze lambda, i pomimo usunięcia wszystkich jej właściwości (dokumentu i konfiguracji), zmieniłem nazwę konfiguracji, opcję nazewnictwa,... w Menedżerze operacji mojego zespołu ta część zawsze pojawia się z logo Przybornika, a nie jest częścią klasyczną.
A co zaczyna mnie denerwować, to to, że gdy otwieram zawierający go zestaw, pojawia się komunikat "Rozmiar komponentu Toolbox... " (patrz zdjęcie).
w rzeczywistości jest to twoja część, która nadal pełni funkcję skrzynki narzędziowej, zadałem już podobne pytanie, w którym należy wykonać manipulację we właściwościach dokumentu, aby zamienił się z powrotem w część i nie miał już ikony
Myślę, że na tym poprzestaniemy, przerobię swoje kawałki, ponieważ nie zostaliśmy z tym narzędziem dostępnym.
Jest ich naprawdę kilka !! I mówi, że jest doświadczonym dealerem SW 'n Co... Nie mówię o Axemble, nie martw się, ale o innym sprzedawcy nie na tym samym poziomie!!
Otóż włożyłem plik .dll do nowego folderu z .exe i to nie działa. Oczywiście nie może go znaleźć, umieszcza tę samą wiadomość, co wczoraj. Czy musimy szanować względną strukturę drzewa w stosunku do .exe?
@nicolas.vialle69 powiedział:
Jeśli mówisz o znaczniku wyboru "Zapisz kopię jako" podczas wykonywania polecenia "Zapisz jako", ma on tylko jedną funkcję:
jeżeli pozostawisz to pole niezaznaczone, twój nowy plik pojawi się na ekranie, gdy rekord zostanie zweryfikowany, i zastąpi twój stary plik (oryginalny plik) wszędzie tam, gdzie był używany w złożeniach otwartych w sesji SolidWorks
Jeśli to zaznaczysz, Twój nowy plik zostanie zapisany, ale gdy tylko zostanie zamknięty i na ekranie, gdy rejestracja zostanie zweryfikowana, zobaczysz swój oryginalny plik. Nie będzie to miało wpływu na złożenia otwarte w sesji SolidWorks.
Więc jeśli mówisz o tej opcji, to nie ma ona wpływu na mój problem.