Witam
Uh... Jak @Maclane zasugerował:
[…] Czy nie byłaby to okazja dla przedstawicieli Visiativ i/lub Solidworks, aby zostać wysłuchanymi tutaj? Tylko po to, żeby mieć trochę kontrekspertyzy, bez żadnego drewnianego języka.
@OlivierH, jak przebiega wdrożenie?
Pojawiły się uwagi dotyczące przydzielonej przestrzeni dyskowej... Uczestniczyłem w wielu webinarach, obejrzałem wiele (zbyt wielu?) filmów demonstracyjnych i kilkakrotnie przetestowałem 3DX, w szczególności podczas wydarzeń MyCAD. Zauważyłem, że generowanie nowych wersji odbywa się w stylu " zależny użytkownik":
- Jeśli nie zaznaczymy pola " nowa wersja ", mam wrażenie, że nadpisujemy poprzednią wersję.
- Nigdy nie byłem w stanie mieć wersji demonstracyjnej odzyskiwania poprzedniej wersji/rewizji!
Kiedy zadałem to pytanie, nie było jednoznacznej odpowiedzi: " Tak, ale nie..." Na pewno musi być gdzieś ustawiony... Mój kolega musi wiedzieć... Nie udało mi się zidentyfikować kolegi, o którym mowa, aby zadać mu to pytanie ponownie.
Jeśli rzeczywiście tak to działa, to nic dziwnego, że oferowana przestrzeń do przechowywania jest tak mała, ale naprawdę nie jest to dobre dla historii!
@icome , co może Pan/Pani powiedzieć na ten temat?
Zakończmy ten post zabawnym akcentem: niedawno miałem kontakt z użytkownikiem 3DX z Ameryki Północnej, który również podzielił się ze mną swoją opinią i dał mi najzabawniejsze z porównań (tłumaczę, starając się nie przekraczać limitów, aby nie angażować moderatora):
3DX jest trochę jak szczeniak Stallone'a w Demolition Man, z 3 pozłacanymi muszlami, które uzasadniają cenę... Możesz chi¤# swój projekt, ale w końcu masz go dużo i masz tylko rachunki, które cię podpalają!
Cóż, chciałbym też powiedzieć, że otrzymałem bardzo pozytywne opinie! Ale mniej licznie... i nie tak śmieszne!