Pozwalam sobie zadać to "fałszywe pytanie" na forum, aby ogłosić wszystkim członkom, którzy znali mnie jako Community Managera Lynkoa, że opuściłem firmę Visiativ, a tym samym Lynkoa po 7 wspaniałych latach.
Przeżyłem bardzo miłą przygodę z wami wszystkimi na tym forum przez kilka lat, wyzwania, spotkania myCADday, Lynkoa Day... Dziękujemy za powołanie do życia tej pięknej społeczności, która uosabia wzajemną pomoc i życzliwość w świecie CAD. Jestem bardzo dumny, że mogłem być częścią tego projektu.
Życzę Wam wszystkiego najlepszego na przyszłość, zarówno w Waszych projektach osobistych, jak i zawodowych.
Będąc bardzo nowym na forum, żałuję, że nie mogłem Cię lepiej poznać. Kilka wymian zdań, które z tobą odbyłem, było jednak przyjemnością. Tak jak nie ma wątpliwości, że wspaniale i profesjonalnie wywiązałeś się ze swojej roli na Lynkoa, tak jestem pewien, że odniesiesz sukces w swoich przyszłych przedsięwzięciach, za co życzę Ci wszystkiego najlepszego.
Zakończyłbym formułą "nie mogę się doczekać, aby Cię przeczytać", ale niestety będziemy musieli zadowolić się spuścizną, którą pozostawiasz na tym forum.