Czwartek, 27 lipca: nowe funkcje na platformie

Cze wszystkim

Drobne nowości na forum będą dostępne online od czwartkowego popołudnia! :star_struck: Po kilku miesiącach wdrożenia forum potrzebuje małej aktualizacji :wink:

Wśród tych drobnych ulepszeń:

• Menu zostanie uporządkowane i będzie bardziej dostępne (dostępne kategorie, etykiety itp.)
  • Dostępny będzie tryb ciemny
  • Ulepszenia graficzne / projektowe

W celu wdrożenia tych nowych funkcji, dostęp do platformy będzie utrudniony w najbliższy czwartek między 12:15 a 13:30, z góry przepraszamy za tę niedogodność;

Miłego dnia, Coralie

9 polubień

Witaj Coralie,
Dzięki za informację, dla mnie zostanie to zrobione podczas przerwy na lunch, jest idealne ...
@+.
AR

2 polubienia

Nie mogę się doczekać, aby zobaczyć ciemną stronę mocy w trybie ciemnym! I przepraszam @OBI_WAN , którzy mogą nie docenić mojego wyboru! :rofl:

1 polubienie

@sbadenis Jestem w szoku, to nie jest sposób, w jaki byłeś szkolony jako młody padawan :rofl:
Niech Moc będzie z wami.

Tryb ciemny jest fajny, z drugiej strony nie jestem fanem żółtego "jaskieru" c̶o̶c̶u̶...
Co do reszty, niektóre funkcje wydają mi się bardzo fajne, takie jak na przykład różne sekcje w prawej kolumnie lub prawa kolumna do filtrowania naszych ulubionych tematów.

@sbadenis dziękujemy za Twoją opinię! Rzeczywiście, możemy zmodyfikować ten żółty...

Uwielbiam nowy projekt, ładną pracę
Niech moc będzie z wami.

2 polubienia

Jeśli chodzi o menu po lewej stronie, możesz je w pełni dostosować w oparciu o kategorie i tagi, które chcesz śledzić:

Kategorie i etykiety zostały dodane domyślnie, możesz je zmienić, klikając mały ołówek, który pojawia się po najechaniu na niego kursorem :computer_mouse:

5 polubień

Witaj Coralie,
Bardzo dobry do aktualizacji, odkrywam tryb jasny i ciemny, ... Zaglądam ponownie, aby dowiedzieć się, co się zmieniło, dziękuję @+.
Ar.

Z drugiej strony, jeśli chodzi o niepożądane wiadomości, od czasu aktualizacji :( minęło 7-8 razy, kiedy otrzymałem ten komunikat:
image
lub ten:
image

Witaj @Coralie ,
Bardzo dobrze te ulepszenia, dobra robota!
Tryb ciemny jest świetny.
Dziękuję.
Fred

2 polubienia

Tak , @sbadenis zgłosiłem problem! Musisz odświeżyć za pomocą przycisku na stronie, a nie za pomocą przycisku " spróbuj ponownie" w międzyczasie...
image

Witam;

Ładny nowy interfejs... (może z wyjątkiem żółtego trybu ciemnego...)

Czy możliwe jest (nie znalazłem) przesunięcie paska nawigacyjnego w prawo?

Uważam, że jest to bardziej czytelne.

I są pewne problemy, wyświetla się w sekcji Powiadomienia...

Pozdrowienia.

1 polubienie

Pewnego dnia przyzwyczaję się do różowych ^^ ... Ale co do reszty, bardzo podoba mi się nowy projekt. Wygląda bardzo trzeźwo i profesjonalnie
I nie wiem, czy był tam wcześniej... ale świetnie mały przycisk podsumowania skrótów !!

1 polubienie

Witaj Coralie,

Tylko mała uwaga na zdjęciach na platformie, czy możliwe jest ponowne naciśnięcie przycisku Wstecz, gdy jesteś na pytaniach i odpowiedziach społeczności, patrz załączony obrazek.

Dziękuję.
@+.

Witaj Coralie,
Powrót do strony myCAD by visiativ jest nieco brutalny, uważam, że gdy jesteś w trybie cieniowanym, przechodzi bezpośrednio do czyszczenia, ponieważ nie mam zbyt dobrego widoku na ol.
Dziękuję, @+.
AR.

Witam @Maclane dziękuję za Twoją opinię! :slight_smile: Przyjrzę się Ci, co jest możliwe w kwestii menu!

Witam @A_R usunęliśmy przycisk Wstecz, ponieważ teraz pasuje on do ikony
image w prawym górnym rogu, co spowoduje powrót do strony głównej; Jeśli jednak wolisz przycisk Wstecz, włożymy go z powrotem! Pozwól Ci powiedzieć, co lubisz najbardziej :slight_smile:

1 polubienie

Witaj ponownie Coralie,

Dziękuję za informację, tak mi pasuje, więc mały domek do zwrotu... Miłego weekendu.
AR.

2 polubienia

Kolor jest teraz o wiele ładniejszy. Mały gradient w kolorze MyCad jest znacznie mniej agresywny dla moich oczu niż sam żółty. (tryb ciemny)

2 polubienia