Drobne nowości na forum będą dostępne online od czwartkowego popołudnia! Po kilku miesiącach wdrożenia forum potrzebuje małej aktualizacji
Wśród tych drobnych ulepszeń:
Menu zostanie uporządkowane i będzie bardziej dostępne (dostępne kategorie, etykiety itp.)
Dostępny będzie tryb ciemny
Ulepszenia graficzne / projektowe
W celu wdrożenia tych nowych funkcji, dostęp do platformy będzie utrudniony w najbliższy czwartek między 12:15 a 13:30, z góry przepraszamy za tę niedogodność;
Tryb ciemny jest fajny, z drugiej strony nie jestem fanem żółtego "jaskieru" c̶o̶c̶u̶... Co do reszty, niektóre funkcje wydają mi się bardzo fajne, takie jak na przykład różne sekcje w prawej kolumnie lub prawa kolumna do filtrowania naszych ulubionych tematów.
Witaj Coralie, Bardzo dobry do aktualizacji, odkrywam tryb jasny i ciemny, ... Zaglądam ponownie, aby dowiedzieć się, co się zmieniło, dziękuję @+. Ar.
Pewnego dnia przyzwyczaję się do różowych ^^ ... Ale co do reszty, bardzo podoba mi się nowy projekt. Wygląda bardzo trzeźwo i profesjonalnie I nie wiem, czy był tam wcześniej... ale świetnie mały przycisk podsumowania skrótów !!
Tylko mała uwaga na zdjęciach na platformie, czy możliwe jest ponowne naciśnięcie przycisku Wstecz, gdy jesteś na pytaniach i odpowiedziach społeczności, patrz załączony obrazek.
Witaj Coralie, Powrót do strony myCAD by visiativ jest nieco brutalny, uważam, że gdy jesteś w trybie cieniowanym, przechodzi bezpośrednio do czyszczenia, ponieważ nie mam zbyt dobrego widoku na ol. Dziękuję, @+. AR.
Witam @A_R usunęliśmy przycisk Wstecz, ponieważ teraz pasuje on do ikony w prawym górnym rogu, co spowoduje powrót do strony głównej; Jeśli jednak wolisz przycisk Wstecz, włożymy go z powrotem! Pozwól Ci powiedzieć, co lubisz najbardziej