Dlaczego w niektórych moich eksportach DXF linie zagięcia nie są reprezentowane, gdy zaznaczyłem pole linii zagięcia przed eksportem DXF???
Dlaczego w niektórych moich eksportach DXF linie zagięcia nie są reprezentowane, gdy zaznaczyłem pole linii zagięcia przed eksportem DXF???
WITAM
Czy możesz opublikować monetę, w której występuje problem.
Mógłbym to opublikować trochę później, ale jest to na prostym kawałku, blasze złożonej na wszystkich czterech krawędziach na stopień drabiny...
Na której wersji jesteś?
2018
oto zrzut ekranu pokazujący, co się dzieje, gdy chcę wyeksportować w formacie DXF... Brak linii zagięcia...
Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże.
Z góry dziękuję
A które MS? Czy po rozłożeniu części w 3D wyświetlane są linie zagięcia? Czasami są niepełnosprawni na płaskiej ścieżce.
Myślę, że to się stamtąd bierze, ponieważ mam wrażenie, że twój pokój ma konfiguracje.
jakie stwardnienie rozsiane? Co to jest flatpathern?
tak, kiedy umieściłem rozłożone w 3D bez problemu, sprawdziłem w drzewie konstrukcyjnym, czy linie składania danej części nie są "ukryte".
To jest wersja, w której każdego roku jest 5 wersji Sp1, które mają najwięcej błędów, a Sp5 jest najbardziej udoskonalone. Zwykle, jeśli klikniesz na znak zapytania, powinieneś go zobaczyć.
Konfiguracje flatpathern i unfold Twojego pokoju.
Skutecznie SP 1....
ale hej, błąd dla tak prostego kawałka.... A więc jakie jest rozwiązanie?
Zainstaluj najnowszą wersję dodatku SP, SP3 w dniu dzisiejszym.
Aby to zrobić, po prostu kliknij znak zapytania w prawym górnym rogu i wybierz "Sprawdź dostępność aktualizacji"
To jest dokładnie to, co musisz zrobić, zapomniałem potwierdzić moją odpowiedź wczoraj wieczorem...
Po aktualizacji nic się nie zmieniło!!
To jednak dziwne, pierwszym poziomem łożyska jest nikiel w wyjściu DXF, a wszystkie inne są niemożliwe, gdy jest to wykonane na tej samej podstawie projektowej... W tym samym czasie załączam zdjęcie.
a kiedy rozkładam drugi krok, linie składania są bardzo obecne... z wyjątkiem DXF
2571ced5-0161-4d97-8600-fd635521b2b8.jpeg
Czy Twoje rynki są wynikiem konfiguracji? Czy przyjrzałeś się wszystkim konfiguracjom, a także konfiguracjom pochodnym flatpathern???
Brak konfiguracji... Proste tworzenie w trybie szkicu, podstawa z blachy zaginana na krawędzi
Co to są konfiguracje pochodne flatpathern?
To właśnie wtedy, gdy tworzysz MEP z rozłożonym pokojem, tworzona jest konfiguracja pochodna twojego pokoju.
A może pracujesz w pomieszczeniu wieloczęściowym???