Osobiście nigdy nie mam żadnych problemów z kodem, o który poprosiłem e-mailem.
Możliwe do użytku na komputerze/smartfonie (osobiście tylko na PC)
Kiedy przełączam się z komputera na komputer lub smartfon, mam do tego prawo.
Edit: No to jakby przypadkiem udało mi się połączyć z innym komputerem bez bycia deco 1st, i bez DA... Myślę, że tak długo, jak długo nie zmieni się dynamiczne ip, czy coś w tym stylu.
Z drugiej strony przez telefon czekałem 10 minut na otrzymanie kodu e-mailem... Podsumowując, przerwa dobiegła końca, zanim będziesz mógł się zalogować.
Witam @Pierre_VISIATIV_Admin
Jak wytłumaczyć to, że czasami sesja trwa kilka dni w trybie otwartym, a czasami tak jak dziś rano, loguję się po wyrzuceniu (zawsze miło), a po godzinie znowu się wyrzucam i znowu trzeba się logować?
U mnie logowanie systematyczne, około 8 rano każdego dnia.
Od 7:30 do 8 rano nie ma obaw i około 8 rano poproszono o rekonesans.
I nigdy sesji przez kilka dni bez ponownego połączenia.
Mam wrażenie, że to Schrödinger zaprogramował sesje;
Możesz być zarówno połączony, jak i rozłączony, a aby się o tym przekonać, musisz otworzyć forum.
Miauczeć
Myślę, że połączenie trwa 24 godziny. Wszystko zależy więc od Twojego pierwszego połączenia.
Jeśli we wtorek łączysz się o 12 w południe (paracerque meeting lub cokolwiek innego), na przykład ... no cóż, w środę zapyta cię znowu o 12 w południe
Pozwolę ci tupać nogami przez cały poranek, czekając na połączenie, aby to sprawdzić
W rzeczywistości PRAWDZIWYM problemem jest to, że umowa najmu nie jest automatycznie odnawiana pomimo naszej obecności i aktywności!
Witam @Pierre_VISIATIV_Admin
Kiedy mówisz " portal ", czy obejmuje to wszystkie pozostałe strony starego Lynkoa (strony samouczka, wyzwania itp.)?
Czy istnieje film, plik PDF lub inny z tą prezentacją, z którym można się zapoznać?
Dziękuję
Witam
Zmiana urządzenia lub przeglądarki może spowodować żądanie uwierzytelnienia dwuskładnikowego w celu zapewnienia bezpieczeństwa konta.
Niestety, nie mogę wchodzić w szczegóły dotyczące zasad mających na celu ochronę bezpieczeństwa naszych polityk.
Niemniej jednak mamy nadzieję, że nawigacja będzie płynniejsza po zakończeniu prac konserwacyjnych i będziemy nadal słuchać Waszych opinii, aby zoptymalizować trasy.
Jeśli chodzi o nowy portal, to rzeczywiście jest to stary "Lynkoa" z samouczkami, wyzwaniami itp.
Oficjalny komunikat planowany jest na @Coralie przyszłego roku.
Do tego czasu życzę Wam wesołych świąt
Dziękuję. Nie mogę się doczekać, aby to zobaczyć.
Mam nadzieję, że to rozwiąże wszystkie problemy z wysyłaniem plików podczas przesyłania do wyzwań.
Mam również nadzieję, że oznacza to nową przeglądarkę 3D, którą można zintegrować z forum, aby bezpośrednio przeglądać pliki 3D dołączone do postów.
Witam;
Od czasu aktualizacji forum... Zostałem rozłączony dwa razy w mniej niż trzydzieści minut! => I podczas eseju (który zgubiłem przy okazji!)
Dla mnie to już piąta identyfikacja od dzisiejszego poranka...
Przy braku możliwości odpowiedzi na ten post, to po odświeżeniu nowej strony połączenia i wtedy znowu działa.
Witam
Kierując się Waszymi opiniami, wprowadziliśmy poprawki od godziny 10:00.
Czy możesz nas informować, jeśli zauważysz jakiekolwiek inne usterki?
Dołożymy wszelkich starań, aby je poprawić.
Dziękujemy za zrozumienie i pomoc poprzez Twoją opinię.
Musiałem się źle wyrazić; Kiedy sugerowałem zmianę długości sesji, myślałem bardziej o ich wydłużeniu niż o ich skróceniu
Dziś nie ma rozłączenia.
Potwierdzam. Dziękuję zespołowi.
Witam
Dziś rano mam rozłączenie zaraz po zalogowaniu... Cóż, nie grave...@+. Miłego dnia.
AR.
Witaj Alain, czy musiałeś się ponownie zalogować (login+mdp), czy też miałeś prośbę o weryfikację urządzeń peryferyjnych za pomocą kodu tymczasowego za pomocą metody uwierzytelniania dwuskładnikowego?
Z góry dziękuję za wyjaśnienia.
Miłego dnia
Witaj Pierre,
Nie, po prostu uruchom ponownie połączenie, sprawdzając poprawność...
Nic szczególnego, poza tym, że wydało mi się to dziwne.
Dziękuję.
@+.
AR.