🚧 UTRZYMANIE FORUM - czwartek 12.12 od godz. 18

Aby zgłosić ten problem, należy przesłać zgłoszenie :stuck_out_tongue_closed_eyes:

6 polubień

Dla mnie nie ma obaw. Z drugiej strony menu nie jest widoczne, dopóki nie będziesz dobrze połączony z ciemną częścią witryny!

Historia zgłoszeń działa dobrze, ale gdy tylko klikniemy przycisk " Utwórz zgłoszenie ", przekierowuje ona na stronę błędu...

Spróbuj odświeżyć plik cookie  i pamięć podręczną, naciskając Ctrl+F5 na stronie. Wreszcie na jednej z poprzednich stron, które wyświetlają się poprawnie.

1 polubienie

Nie dla mnie, jeśli kliknę na prośbę o pomoc, otworzy się odpowiednie okno.
W przeciwnym razie link do strony na wszelki wypadek:
https://mycad.visiativ.com/helpdesk-support

@Pierre_VISIATIV_Admin lub @fmarchand dowiedzieć się więcej, aby zidentyfikować problem.

1 polubienie

Na pierwszy rzut oka wydaje się, że problem dotyczy tylko mojego konta. Próbowałem skontaktować się z pomocą techniczną za pośrednictwem formularza na stronie. :wink:

Dziękuję za pomoc :smiley:

2 polubienia

Cześć @TheOtherMJ

Nie @Sylk !
Miałem podobny problem i to rozwiązało mój problem.

Jeśli korzystasz z Chrome, możesz w ten sposób zezwolić na pliki cookie innych firm
image

3 polubienia

Dobry wieczór @TheOtherMJ ,
Po sprawdzeniu po naszej stronie, wszystko jest w porządku na Twoim koncie.
Czy możesz zaakceptować pliki cookie i/lub wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki/zidentyfikować, czy masz system podobny do Adblocka, który może zakłócić wyświetlanie ekranu i go wyłączyć?

Dziękujemy za Twoją opinię

2 polubienia

Witam

Dziękuję za Twoje leady.

Oto mała uwaga po moich porannych testach:

• Usunąłem pliki cookie i pamięć podręczną mojej przeglądarki Chrome, wyłączyłem Adblocka, a następnie ponownie zaakceptowałem wszystkie pliki cookie, ale problem nadal występuje.
  • Inny kolega z Firefoksa ma ten sam problem, a trzeci kolega z Edge również.
  • Sam próbowałem z Edge'em, ale uzyskałem ten sam wynik.
  • Następnie przetestowałem z telefonu komórkowego, w Safari, a następnie w Chrome, a problem nadal występuje.

Muszę przyznać, że w tym momencie kończą mi się pomysły...

Z góry dziękuję za pomoc.

1 polubienie

Witam

Czy przeprowadziłeś testy na różnych punktach dostępowych (wifi, 4/5G, ...)?

Chodzi o to, aby wyeliminować potencjalne reguły konfiguracji sieci, które są zbyt restrykcyjne.

1 polubienie

Witam @Pierre_VISIATIV_Admin

Planowana data tej wymiany?

1 polubienie

Witaj @Sylk ,
Nowa platforma zostanie wdrożona w pierwszej połowie 2025 roku.
Oficjalna data zostanie podana tak szybko, jak to możliwe.
Szczęśliwego Nowego Roku!

2 polubienia

Witam, myślę, że sesja wraca do swoich starych sposobów. Dekorowałam. Zobaczę, czy to się powtarza.

1 polubienie