Aby zgłosić ten problem, należy przesłać zgłoszenie
Dla mnie nie ma obaw. Z drugiej strony menu nie jest widoczne, dopóki nie będziesz dobrze połączony z ciemną częścią witryny!
Historia zgłoszeń działa dobrze, ale gdy tylko klikniemy przycisk " Utwórz zgłoszenie ", przekierowuje ona na stronę błędu...
Spróbuj odświeżyć plik cookie i pamięć podręczną, naciskając Ctrl+F5 na stronie. Wreszcie na jednej z poprzednich stron, które wyświetlają się poprawnie.
Nie dla mnie, jeśli kliknę na prośbę o pomoc, otworzy się odpowiednie okno.
W przeciwnym razie link do strony na wszelki wypadek:
https://mycad.visiativ.com/helpdesk-support
@Pierre_VISIATIV_Admin lub @fmarchand dowiedzieć się więcej, aby zidentyfikować problem.
Na pierwszy rzut oka wydaje się, że problem dotyczy tylko mojego konta. Próbowałem skontaktować się z pomocą techniczną za pośrednictwem formularza na stronie.
Dziękuję za pomoc
Cześć @TheOtherMJ
Nie @Sylk !
Miałem podobny problem i to rozwiązało mój problem.
Jeśli korzystasz z Chrome, możesz w ten sposób zezwolić na pliki cookie innych firm
Dobry wieczór @TheOtherMJ ,
Po sprawdzeniu po naszej stronie, wszystko jest w porządku na Twoim koncie.
Czy możesz zaakceptować pliki cookie i/lub wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki/zidentyfikować, czy masz system podobny do Adblocka, który może zakłócić wyświetlanie ekranu i go wyłączyć?
Dziękujemy za Twoją opinię
Witam
Dziękuję za Twoje leady.
Oto mała uwaga po moich porannych testach:
- Usunąłem pliki cookie i pamięć podręczną mojej przeglądarki Chrome, wyłączyłem Adblocka, a następnie ponownie zaakceptowałem wszystkie pliki cookie, ale problem nadal występuje.
- Inny kolega z Firefoksa ma ten sam problem, a trzeci kolega z Edge również.
- Sam próbowałem z Edge'em, ale uzyskałem ten sam wynik.
- Następnie przetestowałem z telefonu komórkowego, w Safari, a następnie w Chrome, a problem nadal występuje.
Muszę przyznać, że w tym momencie kończą mi się pomysły...
Z góry dziękuję za pomoc.
Witam
Czy przeprowadziłeś testy na różnych punktach dostępowych (wifi, 4/5G, ...)?
Chodzi o to, aby wyeliminować potencjalne reguły konfiguracji sieci, które są zbyt restrykcyjne.
Witaj @Sylk ,
Nowa platforma zostanie wdrożona w pierwszej połowie 2025 roku.
Oficjalna data zostanie podana tak szybko, jak to możliwe.
Szczęśliwego Nowego Roku!
Witam, myślę, że sesja wraca do swoich starych sposobów. Dekorowałam. Zobaczę, czy to się powtarza.