@Cyril_f
Zacznijmy od tego, że nie jestem pewien, czy święta są dozwolone na tym forum!
W przeciwnym razie kliknij na Nieprzeczytane, a następnie na VU, aby wyświetlić wszystkie nieprzeczytane wiadomości, jak pokazano:
@Cyril_f
Zacznijmy od tego, że nie jestem pewien, czy święta są dozwolone na tym forum!
W przeciwnym razie kliknij na Nieprzeczytane, a następnie na VU, aby wyświetlić wszystkie nieprzeczytane wiadomości, jak pokazano:
Przetestuję, ale nie bardzo niejawnie. Dodatkowo wydaje mi się, że co jakiś czas licznik nieprzeczytanych nie jest zwiększany, podczas gdy mam wiele nieprzeczytanych tematów
Edycja: Przykład właśnie teraz
Witaj Drużynie,
Czy byłoby możliwe dodanie " przekreślenia " i " podkreślenia " na pasku narzędzi formatowania wiadomości?
Dziękuję.
Nie wiem, ups! Przepraszam... I " kciuk w górę ", propozycja @Sylk , aby to podkreślić.
Nie pchasz poprzeczki? Tak praktyczne, aby wykreślić głupotę, którą powiedzieliśmy w poście, ale która musi pozostać widoczna dla zrozumienia wątku.
Bez przekreślonego narzędzia nikt nie może narysować linii pod przeszłością
Cze wszystkim
Złożyłem prośbę do naszych zespołów technicznych
Miłego dnia
Coralie
@Sylk , okej, chcę pójść o wiele dalej, tym razem " szalony ", ale pamiętajcie, że @sbadenis jest całkowicie słuszne: "@Maclane nigdy nie mów bzdur!" (w przeciwnym razie może to zaszkodzić jego egocentryzmowi...
)
Widzisz, za pomocą narzędzia do przekreślania mogłeś skreślić słowo nigdy
Witaj drużynie,
Naprawdę jest problem z wysłaniem kodu e-mailem. Próbuję połączyć się z telefonu, ale nigdy nie otrzymałem wiadomości e-mail z kodem. Ani przez aktualizację, ani w te niechciane, ani przez czekanie, ani przez ponowne proszenie o kod.
Uwierzytelnianie dwuskładnikowe jest już samo w sobie bolesne, ale jeśli nie działa i w ogóle nie możesz się zalogować, nie ma to sensu.
Och, na pewno, na razie jest bezpieczny; Nawet właściciel nie może już wejść...
Zdarzyło mi się to 3 tygodnie temu!!
Musisz zadzwonić na infolinię, aby powiedzieć, że nie rozumie:
Krótko mówiąc, przyjemność ... ale przynajmniej rozwiązuje problem na jakiś czas i nie odważę się już zmienić terminala odtwarzania
Witam @Sylk @coin37coin ,
Czasami nasze techniczne e-maile (takie jak " tymczasowe kody uwierzytelniania dwuskładnikowego") są blokowane przez @hotmail i @live menedżerów poczty e-mail.
Niestety, nie możemy zmusić tych domen do zezwalania na legalne wiadomości e-mail, które do Ciebie wysyłamy, ponieważ boty obsługują te blokady, a zasady dostosowują się w czasie rzeczywistym zgodnie z ich własnymi kryteriami.
To tłumaczy " losowy " charakter blokad.
Jednak w takiej sytuacji nasze zespoły wsparcia mogą zaproponować Ci zmianę metody podwójnego uwierzytelniania dla SMS-a lub aplikacji uwierzytelniającej.
Dziękujemy za wyrozumiałość
Witam @Pierre_VISIATIV_Admin dziękuję za opinię.
Byłem trochę podejrzliwy wobec tej hipotezy, ponieważ zdarzyło mi się to już w przeszłości. W odległej przeszłości, zwłaszcza gdy byłem administratorem forum w latach 2005-2015, członkowie mieli problemy... Ośmieliłem się mieć nadzieję, że czasy się zmieniły od tamtego czasu, ale widzę, że tak się nie stało (jak niektóre programy, których nazwy nie wymienię). Zawsze zakładałem, że to z powodu ich systemu aliasów twórcy nie lubią tego dostawcy, ale nie wiem...
To sekciarstwo pozostaje problematyczne.
Więc jeśli nie ma rozwiązania, wolę SMS-em. To była sugestia, którą przedstawiłem, gdy zmieniałem system logowania, ponieważ jest to dla mnie wygodniejsze niż sprawdzanie poczty e-mail.
Witaj drużynie
Czy możliwe byłoby wybranie 2 awatarów, jednego dla jasnego motywu i jednego dla ciemnego motywu?
Oczywiście, jeśli w profilu ustawiony jest tylko jeden awatar, niech będzie on używany do wszystkich motywów.
Witaj Cześć,
Być może umknęła mi ta informacja: ale kiedy planowany jest powrót tutoriali?
Chciałem sprawdzić na przykład ten stworzony przez PL, ale link wydaje się uszkodzony, gdy na niego klikam
Symbol przybornika w menedżerze operacji FeatureManager - SolidWorks - Projektowanie 3D / Modelowanie brył - myCAD Forum
@coin37coin rzeczywiście pojawił się post z @Coralie pamięci, ale nie wydaje mi się, aby wskazano datę powrotu forum.
Cze wszystkim
Jak już ogłoszono, samouczki są nadal przenoszone, dam Ci znać, gdy wrócą
Tak skonstruowany system może być na początku mylący