Naprawdę jest problem z wysłaniem kodu e-mailem. Próbuję połączyć się z telefonu, ale nigdy nie otrzymałem wiadomości e-mail z kodem. Ani przez aktualizację, ani w te niechciane, ani przez czekanie, ani przez ponowne proszenie o kod.
Uwierzytelnianie dwuskładnikowe jest już samo w sobie bolesne, ale jeśli nie działa i w ogóle nie możesz się zalogować, nie ma to sensu.
Och, na pewno, na razie jest bezpieczny; Nawet właściciel nie może już wejść...
Witam @Sylk@coin37coin , Czasami nasze techniczne e-maile (takie jak " tymczasowe kody uwierzytelniania dwuskładnikowego") są blokowane przez @hotmail i @live menedżerów poczty e-mail. Niestety, nie możemy zmusić tych domen do zezwalania na legalne wiadomości e-mail, które do Ciebie wysyłamy, ponieważ boty obsługują te blokady, a zasady dostosowują się w czasie rzeczywistym zgodnie z ich własnymi kryteriami. To tłumaczy " losowy " charakter blokad. Jednak w takiej sytuacji nasze zespoły wsparcia mogą zaproponować Ci zmianę metody podwójnego uwierzytelniania dla SMS-a lub aplikacji uwierzytelniającej. Dziękujemy za wyrozumiałość
Byłem trochę podejrzliwy wobec tej hipotezy, ponieważ zdarzyło mi się to już w przeszłości. W odległej przeszłości, zwłaszcza gdy byłem administratorem forum w latach 2005-2015, członkowie mieli problemy... Ośmieliłem się mieć nadzieję, że czasy się zmieniły od tamtego czasu, ale widzę, że tak się nie stało (jak niektóre programy, których nazwy nie wymienię). Zawsze zakładałem, że to z powodu ich systemu aliasów twórcy nie lubią tego dostawcy, ale nie wiem... To sekciarstwo pozostaje problematyczne.
Więc jeśli nie ma rozwiązania, wolę SMS-em. To była sugestia, którą przedstawiłem, gdy zmieniałem system logowania, ponieważ jest to dla mnie wygodniejsze niż sprawdzanie poczty e-mail.
Czy możliwe byłoby wybranie 2 awatarów, jednego dla jasnego motywu i jednego dla ciemnego motywu? Oczywiście, jeśli w profilu ustawiony jest tylko jeden awatar, niech będzie on używany do wszystkich motywów.