Nowe forum CAD: przetestuj je i podziel się z nami swoją opinią!

Witaj drużynie,

Naprawdę jest problem z wysłaniem kodu e-mailem. Próbuję połączyć się z telefonu, ale nigdy nie otrzymałem wiadomości e-mail z kodem. Ani przez aktualizację, ani w te niechciane, ani przez czekanie, ani przez ponowne proszenie o kod.

Uwierzytelnianie dwuskładnikowe jest już samo w sobie bolesne, ale jeśli nie działa i w ogóle nie możesz się zalogować, nie ma to sensu.

Och, na pewno, na razie jest bezpieczny; Nawet właściciel nie może już wejść... :roll_eyes:

3 polubienia

Zdarzyło mi się to 3 tygodnie temu!!
Musisz zadzwonić na infolinię, aby powiedzieć, że nie rozumie:

1. Nie rozumie, że Twoje konto jest kontem osobistym i nie jest powiązane z firmą
  2. Nie rozumie, dlaczego twój adres e-mail trafił do ich śmieci
  3. Nie rozumie, dlaczego wszystko zmieniło się z dnia na dzień

Krótko mówiąc, przyjemność ... ale przynajmniej rozwiązuje problem na jakiś czas i nie odważę się już zmienić terminala odtwarzania

2 polubienia

Witam @Sylk @coin37coin ,
Czasami nasze techniczne e-maile (takie jak " tymczasowe kody uwierzytelniania dwuskładnikowego") są blokowane przez @hotmail i @live menedżerów poczty e-mail.
Niestety, nie możemy zmusić tych domen do zezwalania na legalne wiadomości e-mail, które do Ciebie wysyłamy, ponieważ boty obsługują te blokady, a zasady dostosowują się w czasie rzeczywistym zgodnie z ich własnymi kryteriami.
To tłumaczy " losowy " charakter blokad.
Jednak w takiej sytuacji nasze zespoły wsparcia mogą zaproponować Ci zmianę metody podwójnego uwierzytelniania dla SMS-a lub aplikacji uwierzytelniającej.
Dziękujemy za wyrozumiałość

2 polubienia

Witam @Pierre_VISIATIV_Admin dziękuję za opinię.

Byłem trochę podejrzliwy wobec tej hipotezy, ponieważ zdarzyło mi się to już w przeszłości. W odległej przeszłości, zwłaszcza gdy byłem administratorem forum w latach 2005-2015, członkowie mieli problemy... Ośmieliłem się mieć nadzieję, że czasy się zmieniły od tamtego czasu, ale widzę, że tak się nie stało (jak niektóre programy, których nazwy nie :innocent:wymienię). Zawsze zakładałem, że to z powodu ich systemu aliasów twórcy nie lubią tego dostawcy, ale nie wiem...
To sekciarstwo pozostaje problematyczne.

Więc jeśli nie ma rozwiązania, wolę SMS-em. To była sugestia, którą przedstawiłem, gdy zmieniałem system logowania, ponieważ jest to dla mnie wygodniejsze niż sprawdzanie poczty e-mail.

2 polubienia

Witaj drużynie

Czy możliwe byłoby wybranie 2 awatarów, jednego dla jasnego motywu i jednego dla ciemnego motywu?
Oczywiście, jeśli w profilu ustawiony jest tylko jeden awatar, niech będzie on używany do wszystkich motywów.

1 polubienie

Witaj Cześć,

Być może umknęła mi ta informacja: ale kiedy planowany jest powrót tutoriali?

Chciałem sprawdzić na przykład ten stworzony przez PL, ale link wydaje się uszkodzony, gdy na niego klikam
Symbol przybornika w menedżerze operacji FeatureManager - SolidWorks - Projektowanie 3D / Modelowanie brył - myCAD Forum

@coin37coin rzeczywiście pojawił się post z @Coralie pamięci, ale nie wydaje mi się, aby wskazano datę powrotu forum.

2 polubienia

@coin37coin oto post @Coralie :

3 polubienia

Cze wszystkim

Jak już ogłoszono, samouczki są nadal przenoszone, dam Ci znać, gdy wrócą :slight_smile:

1 polubienie

Tak skonstruowany system może być na początku mylący