Witam
Podobnie jak w banku, po kilku minutach bezczynności musisz ponownie się połączyć, przechodząc przez powtarzającą się walidację wiadomości. Wolałbym dłuższy czas połączenia, zanim będę musiał się ponownie logować. W przeciwnym razie jest wystarczająco szybki, aby wrócić, gdy google zachowa mdp.
Bardzo irytujące rozłączenie podłączone o 11:59 i rozłączone o 12:00.
Szybka aktualizacja!
To jest problem nieodłącznie związany z tego rodzaju pytaniami... Jak odpowiedzieć na ten post, jeśli nie możemy się połączyć?
Cze wszystkim
Przepraszamy za te nieustanne rozłączenia, nasze zespoły pracują nad nimi, aby wydłużyć czas połączenia!!
Myślę, że ci, którym nie udało się połączyć, mogą mieć trudności z odpowiedzią na to pytanie.
Ale jestem gotów się mylić.
Nadal się nie wylogowałem, więc jeszcze tego nie próbowałem.
ale biorąc pod uwagę masaże, obawiam się, że
Tak, dlatego dodałem numer telefonu do obsługi klienta, ponieważ możesz czytać posty na forum bez logowania
Dopóki to działa b, to działa
Dla twojej informacji, nie mogłem się połączyć wczoraj pod koniec popołudnia. I tego cudownego poranka znowu działa
Wygląda na to, że rozłączenia są znacznie rzadsze (1 tylko dziś rano) od około wczorajszego popołudnia.
Miałem zamiar napisać coś dokładnie odwrotnego... Dziś rano między 8:13 a 9:21 zostałem rozłączony
trzy razy...
W każdym razie zamknąłem stronę internetową i ponownie otworzyłem ... i zawsze podłączony w samochodzie. Więc jestem szczęśliwy
Cze wszystkim
W porządku, zmieniliśmy czas połączenia, zaoszczędziliśmy!!
Jako coincoin, uważam, że zmaganie się forum z tak ważnymi hasłami jest bolesne.
Witaj Corali,
Nie mogę już połączyć się z moim Androidem!!
Ponownie prosi mnie o modyfikację mojego PW!! grrrrr, grrrr!!
W przeciwnym razie to nic wielkiego, OL.
@+.
AR.
Dla mnie jest o wiele lepiej niż pierwszego dnia (mówię o połączeniu/rozłączeniu)
Nie muszę już wykonywać bolesnych walidacji. Okres połączenia trwa dłużej. Za pomocą prostego F5 jestem ponownie połączony.
Cze wszystkim
Podobnie jak większość witryn internetowych, musimy być wyjątkowo bezpieczni, aby uniknąć problemów;
Część z Was korzysta tylko z forum, ale mamy też dostęp do pobierania licencji pro, umów administracyjnych, dostępu do pomocy technicznej na platformie... które musimy zabezpieczyć w jak największym stopniu;
Jeśli narzucone hasło jest zbyt długie, radzę zapisać je w skrytce haseł w przeglądarce!