Nowe uwierzytelnienie: Czy udało Ci się zalogować?

Witam
Podobnie jak w banku, po kilku minutach bezczynności musisz ponownie się połączyć, przechodząc przez powtarzającą się walidację wiadomości. Wolałbym dłuższy czas połączenia, zanim będę musiał się ponownie logować. W przeciwnym razie jest wystarczająco szybki, aby wrócić, gdy google zachowa mdp.

Bardzo irytujące rozłączenie podłączone o 11:59 i rozłączone o 12:00.
Szybka aktualizacja! :sweat_smile:

:upside_down_face:
To jest problem nieodłącznie związany z tego rodzaju pytaniami... Jak odpowiedzieć na ten post, jeśli nie możemy się połączyć?
:roll_eyes:

2 polubienia

Cze wszystkim

Przepraszamy za te nieustanne rozłączenia, nasze zespoły pracują nad nimi, aby wydłużyć czas połączenia!!

1 polubienie

Myślę, że ci, którym nie udało się połączyć, mogą mieć trudności z odpowiedzią na to pytanie. :rofl:
Ale jestem gotów się mylić.

Nadal się nie wylogowałem, więc jeszcze tego nie próbowałem.
ale biorąc pod uwagę masaże, obawiam się, że :rofl:

Tak, dlatego dodałem numer telefonu do obsługi klienta, ponieważ możesz czytać posty na forum bez logowania :wink:

Będziemy musieli przez to przejść @OBI_WAN :rofl:

Dopóki to działa b, to działa :wink:

1 polubienie

Dla twojej informacji, nie mogłem się połączyć wczoraj pod koniec popołudnia. I tego cudownego poranka znowu działa

1 polubienie

Wygląda na to, że rozłączenia są znacznie rzadsze (1 tylko dziś rano) od około wczorajszego popołudnia.

1 polubienie

:rofl: Miałem zamiar napisać coś dokładnie odwrotnego... Dziś rano między 8:13 a 9:21 zostałem rozłączony :sweat_smile: trzy razy...

Rozłączenie w zależności od osoby? Czy nie byłeś dobry @Maclane ? :rofl: :rofl: :rofl:

W każdym razie zamknąłem stronę internetową i ponownie otworzyłem ... i zawsze podłączony w samochodzie. Więc jestem szczęśliwy :slight_smile:

2 polubienia

Cze wszystkim

W porządku, zmieniliśmy czas połączenia, zaoszczędziliśmy!!

1 polubienie

Jako coincoin, uważam, że zmaganie się forum z tak ważnymi hasłami jest bolesne.

Witaj Corali,
Nie mogę już połączyć się z moim Androidem!!
Ponownie prosi mnie o modyfikację mojego PW!! grrrrr, grrrr!!
W przeciwnym razie to nic wielkiego, OL.
@+.
AR.

Dla mnie jest o wiele lepiej niż pierwszego dnia (mówię o połączeniu/rozłączeniu) :smile:
Nie muszę już wykonywać bolesnych walidacji. Okres połączenia trwa dłużej. Za pomocą prostego F5 jestem ponownie połączony.

1 polubienie

Witam @OBI_WAN

Nie znalazłem funkcji "masaż, którego się boję" :rofl:

Cdlt powiedział:

Cze wszystkim

Podobnie jak większość witryn internetowych, musimy być wyjątkowo bezpieczni, aby uniknąć problemów;
Część z Was korzysta tylko z forum, ale mamy też dostęp do pobierania licencji pro, umów administracyjnych, dostępu do pomocy technicznej na platformie... które musimy zabezpieczyć w jak największym stopniu;
Jeśli narzucone hasło jest zbyt długie, radzę zapisać je w skrytce haseł w przeglądarce!

2 polubienia