Nowe uwierzytelnienie: Czy udało Ci się zalogować?

Witam @coin37coin
Kiedy mówisz " A Visiativ ", do jakich stron masz na myśli? Portal klienta, myCAD...? Jeśli jesteś połączony z jednym z nich, automatycznie łączysz się ze wszystkimi; Nie można zalogować się bez uwierzytelniania dwuskładnikowego
Jeśli masz jakiekolwiek problemy z połączeniem, możesz skontaktować się z obsługą klienta pod numerem 09 69 322 223, skonfigurują Twoje konto w ciągu kilku sekund; Wysyłam Ci wiadomość!

Witaj Coralie,
Rzeczywiście, na początku dnia mam podwójne połączenie. A jeśli ponownie połączę się w ciągu dnia, mam ponowne połączenie za jednym razem... @+.
AR.

Wracamy do niedociągnięć starego forum Visiativ-Lynkoa... :weary:

1 polubienie

Witaj Coralie,

Odkąd zmieniłem przeglądarkę, nie muszę się już logować, aby się uwierzytelnić.
Przełączyłem się z " Firefoksa na Edge ", lepiej, żeby nie było więcej problemów z połączeniem...

W porządku, właśnie znaleźliśmy problem, był to mój bloker reklam " Ubloc ", który uniemożliwił mi połączenie ...
Ciąg dalszy nastąpi, @+.

AR.

2 polubienia

Witam @A_R
Tak, rzeczywiście, gdy masz blokery, uniemożliwia to prawidłowe działanie połączenia... Dziękujemy za zwrócenie na to uwagi na forum, może to pomóc innym użytkownikom :slight_smile:
Miłego dnia!
Coralie

Cześć wszystkim,
Używam Firefoksa bez problemów.
Jeśli masz jakiś problem, po prostu usuń pamięć podręczną przeglądarki dla witryny Visiativ.
Miłego dnia

Witaj Coralie,
Tak, rzeczywiście, to był bloker " Ubloc "...
Teraz używam " Ghostery " dla Firefoksa...
Ciąg dalszy nastąpi.
@+.
AR.

1 polubienie

Witam @A_R

Zamierzam podważyć podejrzenia; Używam FireFoxa, uBlocka i Adblocka i od miesięcy jestem zalogowany na stałe bez żadnych problemów. :man_shrugging:
W każdym razie najważniejsze jest to, że docierasz tam w ten sposób.

Cześć @Sylk

Osobiście jest to: adblock ultimate (używam już ghostery kilka lat)

• KAMO + CCleaner w auto przed każdym zamknięciem wieczorem i oczywiście Norton w tle.
    Aby mieć pewność, że niczego nie zostawię, jestem subskrybentem Incogni, jednej z najlepszych usług usuwania danych od sprzedawców danych.

Na koniec zauważyłem, że niektóre strony odsyłają Cię do Partenonu, jeśli masz VPN (np. Canal+, OpenIA, ubezpieczenie społeczne itp.)

Cześć @Zozo_mp Mój FF usuwa wszystkie pliki cookie za każdym razem, gdy go zamykam, z wyjątkiem tych, które umieściłem w wyjątkach, w tym ciasteczka forum, więc nie muszę się ponownie logować, gdy uzyskuję do nich dostęp.

Witaj Sylk,
Cóż, to tak działa, nie próbuję zrozumieć, ale dobrze jest to wiedzieć...
Dziękuję, @+.
AR.