Witam koleżanki i koledzy,
Właśnie odkryłem moją nową klasyfikację, będę "c6"! A kim byś był?
Witam koleżanki i koledzy,
Właśnie odkryłem moją nową klasyfikację, będę "c6"! A kim byś był?
Klasa C6? Musisz poprosić o liczbę punktów i sprawdzić... ale wydaje mi się to bardzo, bardzo BARDZO niskie!
Potwierdzam, że C6 jest niski dla rekordu, jestem E9.
Rzeczywiście, C6 jest niskie, narzekałem na bycie D8...
W dużej grupie waha się to od D-7 dla kreślarza do E-9 dla kreślarza poziomu 2. Sprawozdawca komisji opiniodawczej poziomu 1 znajduje się logicznie pomiędzy 2. Opisy stanowisk różnią się logicznie między tymi 3.
C6 rzeczywiście wydaje się bardzo niski (zwłaszcza, że nie powinieneś po prostu wypluwać szczegółów, biorąc pod uwagę twoją aktywność na forum). Biorąc pod uwagę Twój opis na forum, Twoja praca obejmuje 3 lub 4 różne stanowiska: BE, metody, technik przedsprzedaży...
Nie wahaj się przeczytać opisu swojego stanowiska i idź do swojego dyrektora HR, aby powiedzieć WSZYSTKO, co robisz, a co nie jest na nim zaznaczone. W razie potrzeby poproś o zmodyfikowany/dostosowany arkusz.
To właśnie zrobiłem, aby podnieść swoją pozycję w rankingu.
Cze wszystkim!
Nigdy o tym nie słyszałem...
Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć co to jest?
Witam
Rzućmy okiem na pierwotny temat: Nowy układ zbiorowy pracy w metalurgii
Ma to wpływ tylko na porozumienie metalurgiczne. W zależności od branży, w której znajduje się firma, umowa ta nie musi mieć zastosowania.
Dowiem się, dziękuję
Układ zbiorowy pracy, od którego jesteś zależny, jest wskazany na odcinku wypłaty.
@stephane.gi Znam swój układ zbiorowy; Naprawdę nie rozumiem, jak ta odpowiedź ma się do mojej pracy?!?
Oops... nieporozumienie...
Biorąc pod uwagę to, co wynika z różnych postów na tym forum, wolałbym raczej powiedzieć, że na szczęście niż na nieszczęście.