Pergola bioklimatyczna

Kto jest zainteresowany współpracą przy tworzeniu pergoli?

@+ ;-)

1 polubienie

To prawda, że może być ciekawie 

Obawiam się, że jest to duży problem z różnymi wersjami Solidworks, a nawet oprogramowaniem między Lynkoaianami!

3 polubienia

Jestem zainteresowany... Ale im dłużej to trwa, tym bardziej powtarzam sobie, że niekoniecznie nadajemy na tych samych falach... I że możemy się z tym szybko nie zgodzić, biorąc pod uwagę obecne tu silne charaktery... Nie celuję w nikogo, to uwaga i nie byłbym ostatni! Ale hej, musisz spróbować tej nowej przygody z Lynkoa!

Jeśli chodzi o kompatybilność oprogramowania... Jeśli będziemy mieli więcej do zarządzania, będziemy bardzo dobrzy!! ;-D Po pierwsze, możemy wymieniać się obrazami i oczyszczalniami ścieków?

Na początku możesz stworzyć grupę i tworzyć dyskusje według tematu: rozwiązania listew, alternatywa dla płótna, rozwiązania dla stóp... Zidentyfikuj potencjalnych dostawców...

Nie?

2 polubienia

@ Tomalam

Myślę, że jest bardzo dobrze

, aby zrozumieć narzędzie MyCADplace

Wyzwaniem jest również dostrzeżenie możliwości różnych formatów wymiany, sposobu ich odbioru 

Teraz, jak powiedziano @Benoit prawdopodobnych nieporozumień

przez produkty lub silne postacie, myślę, że wszystko jest zniuansowane

@+ ;-)

3 polubienia

Tak, rzeczywiście, jeśli MyCADplace pozwala ci tym zarządzać, może to zadziałać.

Ale jestem jak św. Tomasz, wierzę tylko w to, co widzę!  ; P

1 polubienie

Naprawdę nie widzę związku między wersjami oprogramowania a MyCADPlace? Musiałem przegapić jakiś odcinek...

@ tomalam +1   ja też  ;-D

Święty Mikołaju, dawno już nie wierzę

To samo dotyczy sprzedawców dywanów

@+ ;-)

1 polubienie

Pewne jest, że jeśli będziemy postępować tak, jak robią to nasi politycy, to trafimy prosto do góry lodowej. A teraz, aby zadać sobie pytanie, czy chcemy osiągnąć współpracę? Celem jest doprowadzenie wspólnego projektu do skutku i w zależności od pomysłów każdego z nich możemy zrealizować kilka projektów. Co będzie tym bardziej interesujące, że celem jest posiadanie pliku projektu do samorealizacji. Pozostańmy kolegialni, a w jedności jest siła. 

1 polubienie

Bardzo dobre @David.

Od czego więc zacząć? Gdzie rozmawiamy? Tutaj nie jest idealnie! Czy MyCADPlace jest naprawdę odpowiedni? Osobiście nie mam konta... i tak naprawdę nie wiem, jak to działa!

Najlepsza na ten moment byłaby z pewnością grupa dedykowana temu projektowi. Ale nie możesz wymieniać się plikami bezpośrednio w odpowiedziach, tylko w podstawowym poście!

Dlatego zadzwoniłem do ciebie trochę higher@Clémentine... Gdzie widzi Pan kontynuację tych dyskusji?

Cze wszystkim

Czy poczyniłeś jakieś postępy w tym projekcie? Rzeczywiście, najbardziej odpowiednim miejscem byłoby konto mycadplace, ponieważ grupy nie pozwalają na wymianę plików. Ale nie mogę otworzyć dla Ciebie konta, ponieważ jest to usługa płatna.

odpowiedzieć @ Clementine 

Nasz Przyjaciel @ Gerald hojnie udostępnił nam część swojej przestrzeni MyCADplace

i mianował mnie administratorem tej przestrzeni

Proszę więc wszystkie zainteresowane osoby o poinformowanie o tym

TUTAJ lub najpierw przez MP

Miłego dnia @ wszyscy

@+ ;-)

2 polubienia

ok dla mnie

2 polubienia

W przestrzeni Mycad istnieje możliwość tworzenia folderów i wysyłania natywnych formatów. Ale w przypadku konsultacji konwersja odbywa się za pomocą prostej wpłaty i w ten sposób staje się dostępna dla każdego.

Możesz zobaczyć arkusze Excela, PDF itp.

Osobiście mam problemy z moimi nieprofesjonalnymi klientami CAD i przyznaję, że udostępniam tę przestrzeń, aby mieć jak najwięcej informacji zwrotnych od zmotywowanych osób, takich jak Ty.

Wszystko dla @clementine, którzy w ten sposób sprawią, że Mycad będzie się rozwijał we właściwym kierunku.

A potem, ponieważ nie zrobiłem mojej pergoli lol 

2 polubienia

Bardzo dziękujemy @Gerald za umożliwienie nam kontynuowania tego projektu.

Szybkie pytanie przy okazji, czy jest miejsce, w którym można znaleźć wyjaśnienia dotyczące funkcji i funkcjonowania MyCAD Place?

1 polubienie

W grupie My Cadplace znajduje się dokument

2 polubienia

Aby się zarejestrować, potrzebuję Twojego adresu e-mail 

Właśnie próbowałem dla @Benoit za pośrednictwem linku do jego pseudonimu

To nie działa trochę głupio............. ta historia..................; -(

@ KLEMENTYNA

pytanie:

dlaczego nie ma linku na nicku/adresie na stronie 

w obszarze MyCADplace

@+ ;-)

1 polubienie

@gt22 Wiedziałem, że to TY musisz zostać postawiony jako administrator, ponieważ zawsze kładziesz palec na tym, co kłuje lol

2 polubienia

@ Gerald

TAK................ Nie wiem jak powinnam to  ..................... przyjąć ;-)

Ale faktem jest, że teraz jest popyt, więc musimy zapewnić

a kim ty + jesteś jak mnie w to włożyłeś

Nie chcę mieć tego nad głową

(Graeme Allwright https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=HB2fdqtZvEM )

i musisz mieć narzędzie, które działa i jest łatwe w użyciu

@+ ;-)

2 polubienia

Czy nie możemy sobie poradzić na Dysku Google. Narzędzia do udostępniania arkuszy kalkulacyjnych są interesujące do pracy w grupach i musisz mieć możliwość udostępniania plików CAD