Wow , @Zozo_mp !! Dziękuję za ten samouczek! Za pomocą kilku kliknięć zrozumiałeś stawki i subtelności forum brawo Ten samouczek będzie mógł służyć jako podstawa dla nowych użytkowników, gratulacje Dziękuję bardzo Coralie
Wyjaśniam co z tego wywnioskowałem. Może nie ma to nic wspólnego z tym, czego ci brakuje, a może zobaczysz wyraźniej.
GT Th jest na poziomie 15. Poziom 16 wymaga 24000 dodatkowych punktów (czyli o 24000 pkt więcej niż wszystkie zdobyte od rejestracji na poziom 15). Zdobył już 21767 pkt z tych 24000. Za 2233 pkt osiągnie poziom 16. Jego miernik (jego wskaźnik) przejdzie wtedy do 0/27000. Następnie będzie musiał zdobyć 27000 nowych punktów XP, aby awansować na poziom 17.
Dla Jmsava jest tak samo, z tą różnicą, że odkąd przeszedł poziom 15, zdobył tylko 5222 punkty XP z 24000. Brakuje mu jeszcze 18778 punktów.
Uważam to za ciekawe, ponieważ metoda alokacji nie jest jasna. Weźmy Jmsava, który, co ciekawe, ma tylko 5225 punktów, ale ma wynik 15, któremu przypisuje się następny etap na poziomie 24000. Innym przykładem jest nasz wybitny kolega d.rog 5651/9000 do porównania do Stef b 7024/7200 Pytanie dlaczego 9000, a nie 7000 czy 7200. Ostatni przykład: AC Cobr poziom 11 z 10349/13200 z 4008 odpowiedziami, w tym 400 najlepszymi odpowiedziami porównanymi losowo do Joss... Poziom 12 z 9662/15600 z 378 odpowiedziami i 30 najlepszymi odpowiedziami, więc nasz drogi AC COB ma niższy wynik przy większej liczbie punktów
Nie ma to większego znaczenia, ale drapie mnie w neuron. Dlaczego nie premia lojalnościowa za staż pracy. Coś mi umyka.
Legenda miernika to: "5651 / 9000" = "punkty zdobyte od ostatniego osiągniętego poziomu / punkty, które należy zdobyć, aby przejść do następnego poziomu"
Z każdym osiągniętym nowym poziomem wyświetlane "Zdobyte punkty" zaczynają się od 0> a "Wymagane punkty" są zwiększane.
Interpolowałem i wymieniłem 50 poziomów i wygląda to tak:
Zamierzam zintegrować twoją tabelę z nową wersją instrukcji obsługi. Dodałbym Twoje imię i nazwisko do listy współautorów Podręcznika użytkownika w formacie PDF. Ten system punktowy wzmacnia moją ideę, że tematy powinny być zamykane lepszą odpowiedzią zarówno przez wnioskodawcę, jak i przez członków CADx Label.
Wystarczy jedna sztuczka, aby zdobyć 992 400 punktów XP, puf! Pufa! Pufa! Po prostu musisz mieć internet w domu opieki lub być wszechwiedzącym.
O ile dobrze zrozumiałem publikację artykułu, raport również stąd, pewien profil wysokiego szczebla, podczas gdy ci ludzie nigdy nie są związani z forum. Aby @Coralie między artykułami a tematami komentowanymi przez wszystkich, postępuje szybko!
Witam Staje się to coraz bardziej skomplikowane z punktami, algorytmami itp. Ze swojej strony jestem na forum od samego początku, ale pod różnymi kontami, ponieważ wraz z postępem mojej kariery zawodowej musiałem stworzyć identyfikatory logowania powiązane z kontem mycad moich różnych firm! (Byłem nawet w pierwszej 10 z moim pierwszym kontem i VIP!) Dziękuję za samouczek, przyznam, że trochę się poddałem na kilka lat
Nie pamiętam, kto zwrócił uwagę na to, że awatar autora został zastąpiony awatarem z ostatniego plakatu na recepcji. Od tej pory już się nie zmienia, a awatar otoczony jest żółtą aureolą, gdy autor ostatniej odpowiedzi jest autorem pytania.
Podziękowania dla twórców za ten dyskretny dodatek