Więc, @Bart, tak, jestem na sw2014:( Słyszałem też sporo, że rok 2014 zmagał się z dużymi plikami...
@opiep, tak, mam stany wyświetlania (w sumie 5 :s) myślisz, że to wszystko?
@Coyote, tak, cały mój budynek pochodzi z importu SAT i STEP :(
@gt22, tak, myślę podobnie jak ty, ten budynek naprawdę spieprza gówno :( A potem jest wiele małych dodatkowych rzeczy, które gromadzą się w miarę upływu czasu, PB polega na tym, że nie mogę przejść wszystkiego na powierzchni, a potem w kawałkach, ponieważ wciąż muszę nad tym popracować, termin zbliża się wielkimi krokami, a ja w ogóle nie opanowuję powierzchni, może mi to zająć czas, którego naprawdę nie mam :-(
@Benoit, tak, rozmawialiśmy już razem o konfiguracjach speedpacków, ale wtedy mi to nie odpowiadało... Dziś by mi odpowiadało, gdybym nie musiał oceniać swoich kolekcjonerów w odniesieniu do budynku, który jak wspomniałem jest importem z oczyszczalni ścieków i który jest chyba powodem moich zmartwień... W zasadzie mogę korzystać ze speedpacka, ale niewiele to zmieni, bo jedyne elementy, które mam do odstawienia, to te, które wrzucają stado do mojego montażu :-/
Potem, na razie, zmniejszyłem wydajność SW tak bardzo, jak to możliwe, mam diamenty zamiast moich rund, ale już porusza się trochę szybciej... Zobaczę, co będzie dalej...
EDIT: Jeśli krzyknę z otwartej przestrzeni, to moi autokratyjscy koledzy powiedzą "widzisz, to s**** Solidworks, mówiliśmy ci... "A ja nie chcę tego teraz słyszeć ;p