Nowa wersja myCAD firmy Visiativ jest już dostępna!
W tym roku dobrą wiadomością jest to, że Twoja platforma została przeprojektowana i zmodernizowana , aby zapewnić Ci jeszcze płynniejsze i przyjemniejsze wrażenia. Dzięki Waszym opiniom i codziennemu użytkowaniu pracowaliśmy nad kompletnym remontem, aby ułatwić Wam nawigację i poprawić dostęp do narzędzi i usług, z których korzystacie na co dzień.
Uproszczona nawigacja: szybciej znajduj potrzebne zasoby dzięki bardziej przejrzystej i intuicyjnej strukturze. Zmodernizowany interfejs: nowy, bardziej ergonomiczny i przyjemny design dla optymalnego komfortu użytkownika. Zoptymalizowana podróż użytkownika: uzyskaj dostęp do interesujących Cię rozwiązań, usług i treści za pomocą kilku kliknięć. Platforma dostępna w 5 językach: francuskim, niemieckim, angielskim, polskim i holenderskim, aby wspierać jeszcze więcej projektantów 3D w Europie!
A to dopiero początek! W ciągu roku pojawi się wiele nowych funkcji , które jeszcze bardziej wzbogacą Twoje doświadczenia z myCAD by Visiativ.
Ten redesign został zaprojektowany dla Was i dzięki Wam. Wasze sugestie i opinie są cenne i nie możemy się doczekać, aby usłyszeć, co myślicie o tej nowej wersji. Podziel się swoimi przemyśleniami w komentarzach!
Dziękujemy całej społeczności za lojalność i zaangażowanie. Razem rozwijajmy myCAD by Visiativ !
Bardzo dobra robota. Gratulacje dla zespołu (Twoje, nie dla kanału)
W tej chwili profil jest jeszcze szkicowy, ale wiemy, że będzie się rozwijał (nie zapomnij o opcji BackOffice ) Prawdziwe pytanie, które zadaję, brzmi: czy naprawdę nie ma sposobu, aby powiązać stan połączenia użytkownika między forum a portalem?
Jeśli nie jest to możliwe bezpośrednio: wiedząc, że są to te same konta, że nasze punkty zebrane na forum są widoczne na portalu, są one koniecznie pobierane ze wspólnej bazy danych. Czy nie moglibyśmy więc wyobrazić sobie w zasadzie pola w bazie danych, które przechowywałoby stan połączenia użytkownika i które poprzez porównanie jego adresu IP i stanu pozwoliłoby mu na bezpośrednie połączenie? I na odwrót, jeśli jest połączony z portalem, wykrywany podczas uzyskiwania dostępu do forum.
Witam Proszę sprawdzić obszar " Moi koledzy " ponieważ zarządzanie pracownikami nie działa dobrze. Nie można dezaktywować użytkownika i nie można dodać nowego (link otrzymany przez gościa najwyraźniej nie działa dobrze).
Nieźle nowy interfejs, gratulacje dla zespołu. W przestrzeni " Moi koledzy " nie jestem już administratorem jak wcześniej (mogłem usunąć konta kolegów, którzy opuścili firmę na starym interfejsie), więc nie można dezaktywować kont. Mam też wrażenie, że brakuje kont.
Wygląda na to, że strona bibliotek również próbuje się stale odświeżać, wyświetlając tylko 3 menu bibliotek. A szara strefa, która dąży do aktualizacji?
Edytuj, wydaje się, że teraz działa. Z drugiej strony wiele weryfikacji podczas przełączania z jednego menu do drugiego. Przykład: z linku do forum do myCAD= prośba, klikam na wsparcie, prośba o pomoc, prośba ponownie (gdy właśnie to zrobiłem)