PILNE - student na HEIG, potrzebuje asystenta projektowego / solidworks (płatny!)

Teraz odpowiadałbym tylko co 29 lutego (wystarczy powiedzieć, że nie będzie łatwo zostać najlepszym współtwórcą) :sunglasses:

1 polubienie

Czy zrobisz nam świecę saperską?

2 polubienia

:rofl: Nie wiedziałem o " świecy saperskiej "... ale z niecierpliwością czekam na ich kolejny numer (przegapiłem wczorajszy)... I tak w tym samym czasie w kolejnym poście @Zozo_mp ...

La Bougie du sapper lub La Bougie du Sapeur (typografia tytułu różni się w zależności od numeru) to od 1980 roku francuski periodyk humorystyczny, który ukazuje się co roku 29 lutego, czyli prawie1 raz na cztery lata ( lata przestępne). Ukazało się już 12 zeszytów o objętości około dwudziestu stron2. Ostatni z nich odbędzie się 29 lutego 2024 roku, a kolejny zaplanowany jest na 29 lutego 2028 roku.

Pozdrowienia.

4 polubienia

Cze wszystkim
Więc oto "pamiętnik sapera ", którego nie znałem, więc oto przykład=>Nowa świeca dla Sapera 29 lutego: opowiemy Ci wszystko o tym zabawnym pamiętniku, który wychodzi tylko co 4 lata 
@+.
AR.

1 polubienie

Witam wszystkich,

Ponieważ nie jesteśmy stworzeni do wykonywania pracy za uczniów.
Zwłaszcza, gdy 27 dni temu było to bardzo pilne

Nie mogę opublikować mojej propozycji.

Nie jest to " intencja projektowa " z tekstem wyjaśniającym. (Zrobione w 3 dni) :mechanic: :hammer_and_pick:

Niech zainteresowani powiedzą mi na PW, a ja dam im link do pobrania

Pozdrowienia

2 polubienia

Witaj Zozo_mp,
Rzeczywiście, zawsze pilnie trzeba czekać... !!
@+.
AR.

1 polubienie

Witam wszystkich!

Powodem, dla którego nie pisałem tutaj dawno temu, jest to, że znalazłem studenta zainteresowanego byciem asystentem i zrobiłem z nim sesję 2 tygodnie temu... a w najbliższy piątek mam zamiar zrobić nową sesję!

Opublikuję tutaj wszystkie postępy! Dziękujemy za wsparcie!

Nie rozpocząłem jeszcze projektowania na solidworks, ale zrobiłem program na matlabie, który wykonuje obliczenia położenia krzywek, (przyspieszenia, prędkość, położenie, szarpnięcie)

Opublikuję kod może w ten piątek z aktualizacją projektu!!

P.s: nauczyciel (który codziennie :rofl: zmienia zdanie) zauważył, że system pakowania obrotowego jest trochę trudny, więc powiedział, że możemy zrobić projekt w inny sposób, z systemem, który wyjaśnił w klasie (to też wyjaśniłem w ten piątek dla zainteresowanych!)

Plik z założeniami projektowymi jest dostępny dla absolwentów forum

1 polubienie

Witaj Zozo_mp,
Ok dziękuję.
@+.
AR

I szkoda nowych! :laughing:

1 polubienie

Miałem na myśli tych, którzy wnoszą swój wkład :roll_eyes:

2 polubienia