Żegnaj (pociągnij nosem)

Drodzy Koledzy, Drodzy Przyjaciele,

Niniejszym pragnę poinformować, że opuszczam forum na dobre.

Rzeczywiście, od końca grudnia uderzyła mnie granica wieku wynosząca 76 lat, a ty musisz oddać (a nawet obie ręce).
Jest to subtelna forma planowanego postarzania, a ponadto obowiązkowe jest dla mnie pójście na odwyk, ponieważ nie czytam już czasopism technicznych, wizyt na forach, które dają pomysły i pragnienia działania.

Poza tym na odwyku nie wolno mi już używać liter S, W, C, A, O, które mogą przywołać mnie do wspomnień z pasji.
Położyłem packę na mysz 3D, więc nie mogłem jej już dotknąć.

Najtrudniejszą rzeczą będzie przestać być ciągle zadziwionym swoją wiedzą i wszystkim, co jest z nią związane (tutaj dwie litery, których nie wolno mi już używać).

Jesteś nie wiedząc o tym, że jest to najlepszy antydepresant we Francji, ponieważ po prostu musisz wrócić na forum po wiadomościach, aby znaleźć uśmiech i dobry nastrój.
W pewnym sensie jesteście najlepszymi prowokatorami bananów :blush:

Tak, wiem! Zamierzam się z tym pogodzić... Dlatego zamierzam napisać książkę na temat etyki "hetyki w Knock" lub "szwajcarskiej kukułki", która uczyni go Ethics Knock, Ethics Knock.
Chodzi o to, aby rzucić światło na użycie tego słowa w firmach i instytucjach, a tym samym podkreślić, że nie zawsze jest to etyka, w którą wierzymy.

Otóż to! Powiedzą, że zozo puścił bąka :face_with_spiral_eyes:

Dobry! Opuszczam Cię, bo czuję, jak w kącikach moich oczu pojawia się ta podstępna łezka i zdradza Twoje uczucia. Na szczęście z klawiaturą nie robi plam na papierze

Będę tęsknić za tobą.

Kamień

PS: to miły znak niewdzięczności z mojej strony, po prostu zapomniałem jeszcze raz podziękować za wszystko, co mi dałeś.

:sneezing_face: To sprytne, że teraz mam oczy biegnące, przesadzasz

21 polubień

Witaj Zozo_mp,

Przede wszystkim moje najlepsze życzenia na resztę Twojej przygody, o której z żalem dowiedziałem się, że opuszczasz stronę. Aby wyruszyć ku nowym horyzontom... Jeśli chodzi o mnie, zajmie mi to co najmniej kolejne dziesięć lat, aby popłynąć również w kierunku innych horyzontów.

I oczywiście te, mówię ci @+ lub Aplush!! I CIESZ SIĘ!!
AR.

8 polubień

@Zozo_mp to jest to, o co chodzi młodym ludziom, zaledwie 76-letnim, którzy chcą przestać pracować :rofl:
To wielka przyjemność spotkać się z Wami na mycad w Lyonie, wymienić się na forum.
Wyjeżdżacie po nowe przygody, dlatego życzę Wam udanej podróży, a przede wszystkim czerpania z niej pełnej radości.
Nie wahaj się przywitać z nami od czasu do czasu, masz swoje miejsce w Świątyni Jedi.
Niech moc będzie z tobą

7 polubień

Witam was Towarzyszu @Zozo_mp , to była wielka przyjemność znać was na tym forum przez ostatnie 15 lat, z których położyliście kamień, a potem kolejny... Cóż ja powiem, cały mur, który nas zawiedzie.
Zawsze podziwiałem Waszą wiedzę, która z wielką przyjemnością była przekazywana społeczności.
Miłego "żeglowania" do nowych horyzontów i nie mogę się doczekać, aby zobaczyć Cię ponownie na Fofo, jeśli za tym tęsknisz.

8 polubień

Dziękuję bardzo @Zozo_mp

7 polubień

Witam moich @Zozo_mp i wesołych świąt! Ale masz złą imprezę, to jeszcze nie 1 kwietnia! :upside_down_face:

4 polubienia

Powodzenia, doceniam twoje wskazówki i sztuczki
Zanim napiszesz książkę, możesz sporządzić kompilację swoich najlepszych interwencji. Ok, to nie jest zbyt dobre na odwyk, zgadzam się
Powodzenia w tym nowym początku (dla mnie jeszcze 5 lat)

7 polubień

Witaj @Zozo_mp ,
Wielkie dzięki za radę. Teraz czas na kolejną przygodę, której Wam również bardzo wzbogacającą. Nie mogę się doczekać, aby zrobić to samo! :wink:

6 polubień

WIELKIE PODZIĘKOWANIA dla Was @Zozo_mp za dzielenie się wiedzą, poszukiwanie rozwiązań i zaangażowanie przez tyle lat!! Dobre wieści dla Ciebie...:wink:

6 polubień

Żegnaj przyjacielu, bardzo cię kochaliśmy.

Wygląda na to, że nawet najpiękniejsze rzeczy kiedyś się kończą, widocznie to prawda, skoro wyjeżdżasz... Wąchać!
Ale przede wszystkim dziękuję:

• Dziękujemy za aktywny udział w tej społeczności, która traci jeden ze swoich filarów.
  • Dziękuję za poczucie humoru. (Nawet jeśli niektóre z nich z pewnością nie zawsze trafiały w sedno najmłodszemu z Waszych czytelników...)
  • a przede wszystkim dziękuję za to, że po prostu jesteś "ty" (a raczej cyfrowe alter ego "Pierre'a").

Wiedz, że jeśli kiedykolwiek "złapiesz się" podczas detoksu "cyfrowo-modelowego", zawsze będziemy tam, aby Cię wesprzeć. (Z wyjątkiem szwajcarskich zegarów z kukułką... helwecka etyka temporalna jest dla mnie tajemnicą...)… i OCD!

I parafrazując nie, mały idiota małego siostrzeńca:
"Daj spokój dziadku, zrobiłeś swoje, czas przejść na emeryturę".

… Wąchać! :sob:

Bądźcie szczęśliwi.

Pozdrowienia.

MacLane powiedział:

7 polubień

Żegnaj Zozo, spotkaliśmy się na forum solidagory, dzięki Tobie wiele się nauczyłem i dziękuję Ci za to!!
Ciesz się tą zasłużoną emeryturą!!
Scofielda

6 polubień

Dziękuję za wszystko i życzę dobrej emerytury, w pełni zasłużonej.
image

7 polubień

Czy jesteś pewien, że zerwanie tak nagłe (dla nas) jak brutalne jest rozsądne.
Myślę, że bardziej korzystne byłoby stopniowe rzucanie palenia. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Dziękuję za Twój wkład, świetnie się bawiłem, próbując zrozumieć Twoje interwencje w kwestiach symulacji.

Ciesz się nadchodzącym czasem.
Zachowałem wasze dane kontaktowe i nie marudźcie nadziei na spotkanie z wami podczas wizyty na waszych ziemiach, które nie są tak daleko.

6 polubień

Witam i do widzenia :wave:.

Forum straciło jednego ze swoich głównych współpracowników. :cry:

6 polubień

Witam @Zozo_mp

Życzę państwu dobrej kontynuacji na przyszłość

Dziękujemy za wielką mądrość podziel się z nami na forum :slight_smile:

O ile dobrze pamiętam, spotkaliśmy się na pierwszym Lynkoa Day VIP w Lyonie

Mam nadzieję, że będziemy mieli okazję się czasem z Wami przywitać. :slight_smile:

Na pewno zobaczymy się wkrótce, jeśli pojadę do Lyonu, co powinno nastąpić wkrótce :slight_smile:

Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za Twój wkład

Centor

6 polubień

Witaj @Zozo_mp, Pierre,

Z wielkim wzruszeniem czytam Twoją wiadomość! To piękne zakończenie tej pięknej kariery, którą prowadziliście, zarówno na forum, jak i w życiu zawodowym!

Twoje bogate doświadczenie i kultura wielokrotnie wzbogacały doświadczenia i kulturę innych, a Twój legendarny dobry humor pozwolił nawet tym, którzy są nowicjuszami w SOLIDWORKS, zdziałać cuda :facepunch:

Przyłączam się do Twoich kolegów ze społeczności, mówiąc, że naprawdę byłeś wielkim wsparciem i pomocą dla wszystkich użytkowników SOLIDWORKS i że wszyscy wyrośli z Twoich dzisiejszych wskazówek! Każdego nowego członka forum witaliście z otwartymi ramionami i z radością pomagaliście każdemu z nich.

Wszystkie Twoje wiadomości zaczynały się od "cieszę się, że witam Cię na forum", co zawsze wiele mówiło o Twoim człowieczeństwie i życzliwości. Twoja pasja do pracy zrobiła wrażenie na wielu, w tym na mnie!

Odpowiedziałeś na ponad 3400 pytań :open_mouth: i przyniosłeś dwa razy więcej uśmiechów na tym forum :grinning:

Tak więc DZIĘKUJEMY za Wasze zaangażowanie!

Będzie nam Was bardzo brakowało! Dziękuję Ci również osobiście za wszystkie wskazówki i sztuczki, które mi dałeś, aby ulepszyć tę społeczność, a także za wiele wyrażeń, których mnie nauczyłeś, a które mnie rozśmieszyły!

Mały wybór moich ulubionych:

• "Oddanie hołdu demerdologom"
  • "Będzie burzliwie"
  • "Przywróć zredagowany tekst"
  • "Myślę, że zanim będziesz chciał wykonać potrójne skoki do tyłu w SW, po których następuje chwyt ogona, a następnie przewrót w tył, musisz lepiej zrozumieć, jak działa symulacja SW".
  • "Może nie masz odpowiedniego noża lub forum jest wegańskie"
  • Nie wspominając już o tym, że "nasi silni koledzy ci pomogą" i tak dalej...

Dziękuję za Waszą pomoc, zaangażowanie, solidarność i wieczną pasję do kina :wink:

Znalazłem wywiad z 2022 roku, w którym powiedziałeś o forum:

"Niektórzy ludzie nie zdają sobie z tego sprawy, ale to wspaniałe, jaka jest inteligencja , to rodzaj inteligencji zbiorowej. Są ludzie, którzy chodzą do muzeum i są zachwyceni sztuką, rzeźbami, a kiedy widzę prace moich kolegów, jestem zdumiony, jakbym był przed Leonardem da Vinci! Na co dzień inteligencja tych ludzi jest niezwykła; Użytkownicy są silni, są mili, nigdy nie spotkałem kogoś, kto powiedziałby mi "nie, nie pomogę ci"

To zawsze mnie naznaczało i potwierdzało, że świat inżynierii to wielka rodzina, do której ogromnie się przyczyniłeś.

Cieszę się, że po tylu latach ciężkiej pracy wyjeżdżasz na zasłużone wakacje: koniec z szukaniem dostawców, którzy tak bardzo zajęli Ci głowę!! :face_with_hand_over_mouth:

Nie ukrywam, że łezka w oku nie jest daleko! W naszych oczach pozostaniesz głównym współtwórcą tego forum przez długi czas :muscle:

@lacommunauté : Co by było, gdybyśmy stworzyli medal Zozo dla najlepszych użytkowników forum?

I oczywiście nie wahaj się nas odwiedzić, jeśli masz na to ochotę, [w trybie zozo_mp szpiegowskiej]

Mała pamiątka na zakończenie jednego z wielkich zwycięstw, które odnieśliście w 2018 roku:

image

W każdym razie gratulacje i 100 000 podziękowań za tę piękną przygodę, którą zaoferowałeś członkom społeczności :clap: :clap:

Czekamy na wiadomość od Ciebie,
Coralie

10 polubień

Witam
To była przyjemność móc wymieniać się z Wami na tym forum...
Jeden :penguin: mniej na krze lodowej, chodźmy do nich :desert_island: na zasłużoną emeryturę.
Powodzenia i miłej zabawy.

4 polubienia

@Zozo_mp ,

Na początku roku chciałem trochę poczekać, żeby zobaczyć, czy to był mały żart, ale teraz zdaję sobie sprawę, że tak nie jest :sleepy: :sleepy: :sleepy:.
Życzę Wam wszystkim szczęścia na świecie w tym nowym rozdziale Waszego życia, który wkrótce się rozpocznie i mam nadzieję, że będziecie wpadać od czasu do czasu, aby się przywitać.

Powodzenia i dziękuję za wszystko :wink: :wink: :wink:

6 polubień

Żegnaj i dziękuję za wszystko, jedna strona się przewraca, a druga się dla Ciebie otwiera! Powodzenia

6 polubień

Powodzenia zabawne @Zozo_mp. Drugie życie, które z pewnością otwiera się zajęciami, w których możesz umieścić tyle pasji, ile tu umieściłeś :slight_smile:

Powodzenia

6 polubień