Drodzy Koledzy, Drodzy Przyjaciele,
Niniejszym pragnę poinformować, że opuszczam forum na dobre.
Rzeczywiście, od końca grudnia uderzyła mnie granica wieku wynosząca 76 lat, a ty musisz oddać (a nawet obie ręce).
Jest to subtelna forma planowanego postarzania, a ponadto obowiązkowe jest dla mnie pójście na odwyk, ponieważ nie czytam już czasopism technicznych, wizyt na forach, które dają pomysły i pragnienia działania.
Poza tym na odwyku nie wolno mi już używać liter S, W, C, A, O, które mogą przywołać mnie do wspomnień z pasji.
Położyłem packę na mysz 3D, więc nie mogłem jej już dotknąć.
Najtrudniejszą rzeczą będzie przestać być ciągle zadziwionym swoją wiedzą i wszystkim, co jest z nią związane (tutaj dwie litery, których nie wolno mi już używać).
Jesteś nie wiedząc o tym, że jest to najlepszy antydepresant we Francji, ponieważ po prostu musisz wrócić na forum po wiadomościach, aby znaleźć uśmiech i dobry nastrój.
W pewnym sensie jesteście najlepszymi prowokatorami bananów
Tak, wiem! Zamierzam się z tym pogodzić... Dlatego zamierzam napisać książkę na temat etyki "hetyki w Knock" lub "szwajcarskiej kukułki", która uczyni go Ethics Knock, Ethics Knock.
Chodzi o to, aby rzucić światło na użycie tego słowa w firmach i instytucjach, a tym samym podkreślić, że nie zawsze jest to etyka, w którą wierzymy.
Otóż to! Powiedzą, że zozo puścił bąka
Dobry! Opuszczam Cię, bo czuję, jak w kącikach moich oczu pojawia się ta podstępna łezka i zdradza Twoje uczucia. Na szczęście z klawiaturą nie robi plam na papierze
Będę tęsknić za tobą.
Kamień
PS: to miły znak niewdzięczności z mojej strony, po prostu zapomniałem jeszcze raz podziękować za wszystko, co mi dałeś.
To sprytne, że teraz mam oczy biegnące, przesadzasz