Dzień dobry
Czy podali więcej informacji na temat ceny w porównaniu z ostatnim razem?
Dzień dobry
Czy podali więcej informacji na temat ceny w porównaniu z ostatnim razem?
nie, czekam na ofertę na 2 licencje i kolejną na 19 licencji
w międzyczasie zapraszam Cię do spróbowania stworzenia tego samouczka Creo pod SW, nie jest to takie proste, ale możesz to zrobić. (musisz być sprytny jak zwykle jak na 2 święta na końcu, nie wiem, czy możemy zrobić taki sam wybór pod SW)
Powodzenia
O cholera, będę mógł porównać z tym, co zrobiłem w ten sposób.
Dzięki za info
Widzę przede wszystkim, że zrobił tak jak ja, pracował nad całym osiedlem, a potem powtarzał/łączył, w przeciwieństwie do Creo. Z drugiej strony stworzyło gładkie wnętrze, a nie skorupę.
bjr,
Tutaj jestem posiadaczem pełnej licencji Creo i dostępu do infolinii na okres jednego miesiąca.
Wszystko, co muszę zrobić, to przetestować.
Miałem mini 4-godzinne szkolenie z obsługi niczego nie fizyki jądrowej po tej stronie.
Podczas tego szkolenia zauważyłem już zarówno pozytywne, jak i negatywne punkty.
Będę powoli poruszał się w tym temacie i będę regularnie informował Was o aktualizacjach.
Niech moc będzie z wami.
ps: nie na temat, właśnie wróciłem z Disney word na Florydzie, gdzie udało mi się udać do krainy Gwiezdnych Wojen, to jest absolutnie niesamowite, zobaczyłem sokoła i zrobiłem wiersz w kantynie absolutnie magiczny.
Zbyt fajne pełne Creo... Uważaj, na pewno posmakujesz tego xD
To nie do końca ta sama filozofia ani te same ruchy uśmiechu. Więc miło jest, jeśli już to wszystko zrozumiałeś
Nie wahaj się, jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące swoich modeli Creo.
PS: doposażyłeś swoich praw jako @OBI_WAN ?
Witaj @Silver_Surfer !
Robię badanie, aby przejść z SW na TSV7.
do tej pory udało mi się przetestować trochę TOPSOLID i za niewiele, co zrobiłem, jestem bardzo zadowolony, ale nigdy nie zauważyłem żadnej powolności, którą opisujesz...
Czy możesz wyjaśnić, czym jest " funkcja formatowania "?
Z góry dziękujemy!
Cześć @OBI_WAN
(Witamy z powrotem po twoim czasie w kosmosie!)
czy wiesz, czy sprzedają dodatkowy PDM?
(zintegrowany z podstawowym rozwiązaniem jak TOPSOLID byłby plusem, ale wierzę, że to przeciętne )
Z góry dziękujemy!
Tak, mają PDM, ale na razie nie wiem więcej.
Witaj @twathle ,
Funkcje kształtowania = wytłaczanie, ograniczanie profilu itp.
Minęło już sporo czasu, ale pamiętam, że upijała mnie głównie deklaracja parametrów: na SW wszystkie wymiary są adresowane jak D1@Esquisse1, D3@Extrusion2 itp. które można było wykorzystać bezpośrednio w równaniu, podczas gdy w TS, z pamięci, obowiązkowe było zadeklarowanie odpowiednika zmiennej globalnej w SW i było to żmudne.
Nie chodziło o powolność oprogramowania.
Witam
Gdzie jesteś w swoim myśleniu i testowaniu?
Utworzyliśmy SW 2024. Zauważyliśmy prawdziwą zmianę w wykonaniu, otwieraniu i nagrywaniu. Pracuję z SW od prawie 20 lat i przyznam, że nie pamiętam aż tak znaczącej ewolucji. Czy dokonałeś porównania?
Z góry dziękuję.
Miłego dnia
@remrem w której poprzedniej wersji oprogramowania byłeś?
Rok 2023 miał już przynieść swoją część prędkości.
W 2023 r. I tak, rzeczywiście było już lepiej.
A czy w 2024 roku nadal zarabiasz dużo, czy tylko trochę?
Niedawno przeszliśmy na 2023 SP5.
Myślę, że jest jeszcze lepiej
Zmieniłeś inne rzeczy oprócz Solidworks (PC/serwer, RAM; Sieć...?)
Zaoszczędzony czas jest przeznaczony na otwieranie zgromadzeń w trybie Resolute czy Literate? (dla mnie czas zaoszczędzony na trybach światła się nie liczy...)
Nie. Pracuję na mobilnej i lokalnej stacji roboczej
Witam forum,
Wróćmy do cero testowego.
Aby przeprowadzić ten test, możemy powiedzieć, że ustawienie planet nie było najlepsze.
W porozumieniu z Creo zdecydowano o wznowieniu testu w innym terminie.
To jest miejsce, w którym teraz jestem.
Przepraszam, nie mogę powiedzieć więcej.
Niech moc będzie z wami.