Czy historia asm sw czytana jako krok i zaktualizowana w creo nie oznacza, że i tak trzymasz solidworks? W takim przypadku nie jest to już wybór między 2 opcjami, ale raczej decyzja o komplementarności. Nie?
(Przyznaję, że nie przeczytałem wszystkiego, przepraszam, jeśli to nieistotna uwaga)
Nie, to tylko możliwość pracy na 2. =>lub jesteś w związku z BE, który pracuje w ramach SW =>lub jeśli zmienisz oprogramowanie, pozwoli ci to na płynne przejście.
Kiedy zrobisz file/open, możesz wybrać, którą konfigurację otworzyć, ale także utworzyć pustą, w której wszystkie komponenty są w stanie usuniętym (przepraszam, nie mam pod ręką oprogramowania do robienia zrzutów ekranu).
w międzyczasie zapraszam Cię do spróbowania stworzenia tego samouczka Creo pod SW, nie jest to takie proste, ale możesz to zrobić. (musisz być sprytny jak zwykle jak na 2 święta na końcu, nie wiem, czy możemy zrobić taki sam wybór pod SW)
Widzę przede wszystkim, że zrobił tak jak ja, pracował nad całym osiedlem, a potem powtarzał/łączył, w przeciwieństwie do Creo. Z drugiej strony stworzyło gładkie wnętrze, a nie skorupę.
bjr, Tutaj jestem posiadaczem pełnej licencji Creo i dostępu do infolinii na okres jednego miesiąca. Wszystko, co muszę zrobić, to przetestować. Miałem mini 4-godzinne szkolenie z obsługi niczego nie fizyki jądrowej po tej stronie. Podczas tego szkolenia zauważyłem już zarówno pozytywne, jak i negatywne punkty. Będę powoli poruszał się w tym temacie i będę regularnie informował Was o aktualizacjach. Niech moc będzie z wami. ps: nie na temat, właśnie wróciłem z Disney word na Florydzie, gdzie udało mi się udać do krainy Gwiezdnych Wojen, to jest absolutnie niesamowite, zobaczyłem sokoła i zrobiłem wiersz w kantynie absolutnie magiczny.
Robię badanie, aby przejść z SW na TSV7. do tej pory udało mi się przetestować trochę TOPSOLID i za niewiele, co zrobiłem, jestem bardzo zadowolony, ale nigdy nie zauważyłem żadnej powolności, którą opisujesz... Czy możesz wyjaśnić, czym jest " funkcja formatowania "?
(Witamy z powrotem po twoim czasie w kosmosie!) czy wiesz, czy sprzedają dodatkowy PDM? (zintegrowany z podstawowym rozwiązaniem jak TOPSOLID byłby plusem, ale wierzę, że to przeciętne )
Funkcje kształtowania = wytłaczanie, ograniczanie profilu itp. Minęło już sporo czasu, ale pamiętam, że upijała mnie głównie deklaracja parametrów: na SW wszystkie wymiary są adresowane jak D1@Esquisse1, D3@Extrusion2 itp. które można było wykorzystać bezpośrednio w równaniu, podczas gdy w TS, z pamięci, obowiązkowe było zadeklarowanie odpowiednika zmiennej globalnej w SW i było to żmudne.
Witam Gdzie jesteś w swoim myśleniu i testowaniu? Utworzyliśmy SW 2024. Zauważyliśmy prawdziwą zmianę w wykonaniu, otwieraniu i nagrywaniu. Pracuję z SW od prawie 20 lat i przyznam, że nie pamiętam aż tak znaczącej ewolucji. Czy dokonałeś porównania?